x

udes u beogradu

Era Ojdanić imao saobraćajku: Kolima ga udarila djevojka! Džaba šteta na autu, mogao sam vrat da slomim, imao sam sreće!

Pjevač Era Ojdanić doživio je danas saobraćajnu nezgodu u Beogradu. Naime, on je vozio ožeškom ulicom kada je na njegov automobil naletjelo vozilo.

Prilikom sudara Era je, na svu sreću, prošao bez povreda, kao i drugi vozač, pričinjena je samo materijalna šteta na oba automobila.

- Udarila me je jedna djevojka kada sam se vraćao sa snimanja. Bila je iza mene u kolima i udarila me, to je tako jako puklo. Evo, kafu sam uzeo da se smirim. Glavom sam udario u naslon sjedišta, ali nisam išao kod ljekara. Prvo mi se zamutilo u glavi, izašao sam iz kola na vazduh i naslonio se.


- Ona gleda u auto i govori: “Jao, ja sam sebe više udarila nego vas”. Kažem joj ja: “Pa djevojko, jel vidiš da ću da padnem u nesvijest?”. Mlada djevojka, možda ima 23 godine, a u novom autu se vozi. Ja sam lagano išao, a sreća što sam bio vezan. Džaba šteta na kolima, mogao sam pršljenove na vratu da slomim. Imao sam sreće koliko sam težak”, izjavio je potreseni Era.

Ojdanić je problem riješio na licu mjesta, nije intervenisala ni policija, ni Hitna pomoć.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Objektiv

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.