x

Ermina zaprijetila produkciji: Napraviću sr.nje ako ne prestanete da mi izgladnjujete pse!

U toku današnjeg proglašavanja novog “vođe” unutar rijaliti show programa “Zadruga” za kojeg je izabran Vladimir Tomović desilo nešto što je većini gledalaca promaklo te je to isto i “promaklo” produkciji da objavi na "Jutjubu".

Nakon što je Tomović pročitao pismo za riječ se javila kontroverzna Ermina Pašović koja je bila vidno uznemirena te je željela da svoje nezadovoljstvo podijeli sa gledaocima koji su u tom trenutku gledali Zadrugu uživo.

Ona je, vidno izrevoltirana činjenicom da njeni psi nemaju već dva dana ništa da pojedu prozvala produkciju i uputila prijetnju:

- U toku dana ako se ne promijeni nešto, ako me ne pozovete u vezi razgovora za moje pse napraviću sr.nje to vam obećevam - počela je Ermina.


- Znam već koje, dva dana čekamo hranu za pse i još uvijek nije tu - zaključila je ona te se nakon toga povjerila Vladimiru i rekla mu da je jedan od pasa jako loše jer je bukvalno izglednio.

Da li je ovo postalo pravilo produkcije okupljene oko “Zadruge” da pored učesnika koji žive na “poslasticama” od pirinča sad uskrate osnovna prava i životinjama koje borave u Zadruzi to je evidentno, čeka se samo reakcija ne-vladinog sektora ili državnih institucija kako bi makar bespomoćne životinje uživale osnovna prava i potrebe.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.