x

Esmeraldu je voljela cijela Jugoslavija: Navučena na k.kain, bila je na vrhuncu slave! Ovako je završila!

Meksička serija “Esmeralda” doživjela je nevjerovatan uspjeh u našoj zemlji kada se emitovala prije 18 godina. Glavnu junakinju, Esmeraldu igrala je popularna meksička glumica Leticija Kalderon. Domaća publika je odmah zavoljela nježnu djevojčicu koja je rođena slijepa i greškom proglašena mrtvorođenčetom.

U seriji, Esmeraldu je kasnije pratila sreća, ipak u privatnom životu glumice stvari nisu bile tako lijepe, pišu mediji.

Leticija je nekoliko puta javno govorila o problemima u svom životu koji su se nizali jedan za drugim. Prvo, dugo je vodila borbu sa zavisnošću od n.rkotika. Uzimala je k.kain i bila navučena baš u trenutku kada je u životu imala sve – i novac i slavu. Ipak, jedino što je uspjelo da je izvuče iz pakla dr.ge jeste tragedija koja je zadesila i od koje se nikada do kraja nije oporavila. Njena najbolja prijateljica preminula joj je na rukama upravo od predoziranja k.kainom.


Lepa Leticija je 1997. godine stekla svjetsku slavu baš u ulozi Esmeralde, a iste godine je stupila u brak sa kolegom Markom Lopezom. Taj brak je trajao samo dvije godine, a njihov razvod je za glumicu bio izuzetno bolan naročito, jer su svi meksički mediji brujali o tome.


Nakon toga, glumica je uspjela da ponovo pronađe sreću kraj Huana Koljada. Sa njim je dobila i sinove Lusijana i Karla ali se i ova ljubavna priča završila razvodom, 2007. godine.

Leticija je i danas izuzetno popularna u Meksiku i nastavila je da snima sapunice. Naš narod nije imao mnogo prilike da je vidi, a i ako jeste, vjerovatno niko nije mogao da je prepozna.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.