x

SINONIM ZA UDOBNOST

Espadrile s punom petom, model čiji šarm ne jenjava

Bez obzira na stalna osvježenja u svijetu obuće i trendove koji u nama bude dodatnu dozu hrabrosti i odvažnosti, espadrile sa punom petom i dalje su jedan od najdražih dodataka ljetnoj garderobi.

Jedan od najvećih izazova koji donose topli ljetni dani je kombinovanje garderobe u kojoj ćemo se osjećati ugodno i izgledati dobro, kako za poslovne prilike, tako i tokom opuštenih šetnji.

Uz odjevne komade od lana i romantične haljine, među nezaobilaznim modnim favoritima za ljeto u gradu ističe se i nekoliko modnih dodataka. Uz trendi torbe, retro sunčane naočale i nekoliko efektnih komada nakita i detalja za kosu, cipele su modni dodatak koji se nalazi na samom vrhu liste modnih prioriteta.

U kojem se modelu kriju ljetne cipele stvorene za ljeto u gradu? Istovremeno šarmantne i udobne, espadrile s punom petom model su s kojim ne možete pogriješiti.


Istovremeno šarmantne i udobne, espadrile s punom petom upravo su ono što tražimo u savršenoj ljetnoj cipeli za užarene gradske ulice. U bezbroj različitih modela koji su svoje mjesto našli u ljetnim kolekcijama poznatih brendova espadrila, ali i brendova koji imaju modele pristupačnih cijena, espadrile s punom petom su ljetne cipele u kojima ćete bez problema, ali s dozom šarma, lako provesti cijeli dan.

Iako je njihova udobnost ono što će nas iznova osvajati svakim korakom, efektni modeli ono su što će nas privući na prvi pogled. Zadržavajući klasičan karakter i jednostavnost linija espadrila, ali s dodatkom nekoliko centimetara potpetice koju zbog pune pete nećete ni osjetiti te raskošnih boja i trendi detalja, poznati brendovi u svojim su ljetnim kolekcijama predstavili modele za svačiji ukus.


Bez obzira na stalna osvježenja u svijetu obuće i trendove koji u nama bude dodatnu dozu hrabrosti i odvažnosti, espadrile sa punom petom i dalje su jedan od najdražih dodataka ljetnoj garderobi.

One su sinonim za ljetnu bezbrižnost i model čiji šarm ne jenjava iz godine u godinu. A modeli s punom petom istovremeno su stabilni i ugodni za nošenje, dok im njihov atraktivan dizajn nudi mogućnost prilagođavanja raznim stilskim opcijama.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.