x

Estrada je doživjela veliki gubitak: Napustio nas je svima dragi menadžer Bor Lalević!

Tužna vijest je danas zadesila cijelu estradu. Poznati menadžer Bor Lalević je u 39. godini preminuo od posljedica korona virusa, a brojni pjevači i mnogi drugi koji su sarađivali sa njim, putem društvenih mreža se teška srca opraštaju od njega. 

Bor Lalević je danas preminuo od posljedica korona virusa na Infektivnoj klinici u Beogradu. Milica Torodović je prije par dana obavijestila javnost kako je Bor na respiratoru, a nažalost, danas je sve pogodila vijest o njegovoj smrti. Bor Lalević je bio omiljeni menadžer cijeloj estradi, a dugačak je spisak ljudi sa kojima je imao divnu saradnju. 


Lalević je u posljednje vrijeme bio menadžer Lexington Bandu, Milici Todorović, Saši Matiću, dok je ranije sarađivao i sa brojnim drugim zvijezdama među kojima su i Aco Pejović, Aca Lukas...  Bor Lalević je bio direktor Kamarad produkcije koja je organizovala velike koncerte u regionu, među kojima je i osmomartovski spektakl Lexingtona Banda u beogradskoj Areni. 


Semina Džanović, Mario Softa, Ervin Salihbegović, Mersad Kućanin, Vedad Dado Vranj i ostala mnogobrojna sarajevska raja upućuje saučešće porodici ovog brata, prijatelja, kuma, ljudine, giganta... I brojne ličnosti sa estrade su uputile žaljenje zbog velikog gubitka, a među njima su: Slađa Allegro, Buba Corelli, Bojan Vasković, Sharan Allegro, Rialda...

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.