x

Estrada u šoku: Ivan Milinković prelazi u glumce?

Mali broj talentovanih pjevača, umije, zna i može da pjesmi ,,pridoda” i glumu. Kroz film, u formi kabarea ili mjuzikla, umjetnost dobija novu formu. Otkrivaju se talenti, a publika stiče nezaboravan utisak.

Ovih dana, pjevač Ivan Milinković, izenadio je svoje fanove. Naime, poslije tri decenije pjevačkog staža, ovaj vanserijski vokal imaće i debi na filmskom platnu. U novom domaćem ostvarenju ,,Studenac”, Ivan je zadobio povjerenje reditelja: 

-Radnju filma ne smijem da otkrivam. Iskustvo je prijatno i nesvakidašnje za mene, upoznao sam nove ljude, osvijestio sebi neke nove životne sfere. Kao što rekoše veliki glumci i reditelji svojevremeno: ,,Nema velikih i malih uloga, već samo dobro ili loše odigranih", dodao je Milinković. 

Film ,,Studenac”, reditelja i režisera Borka Brajovića, inspirisan je istinitim događajem. Glumačku ekipu između ostalih čine: Tihomir Stanić, Slaviša Čurović, Đorđe Erčević i mnogi drugi. Film će uskoro imati svoju premijeru, a reditelj o ulozi Ivana Milinkovića kaže: 

,,Ivan je izuzetno talentovan za glumu, velika je šteta što se ranije nije oprobao i na filmskom platnu. Siguran sam da bi napravio veliki uspjeh. Jedva čekam da čujem reakcije publike za Ivanovu glumu i film koji smo radili”. 

Ne brinite, muzika će uvek biti Ivanova najveća ljubav. Dok čekamo premijeru filma, Milinković vrijedno radi u studiju na pjesmama za svoj samostalni cd. Kako je otkrio, gostujući u jednoj emisiji, sprema se možda i duetska pjesma. Saznali smo kratke stihove: ,,Na istom jastuku, ti i ja stranci” – naslov obećava! Sa nestrpljenjem čekamo sve ono što nam ovaj multitalentovani umjetnik priprema u narednom periodu.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.