x

Estradna mafija upozorila Lazića zbog dugova: Završićeš kao Šaban!

Pjevaču Darku Laziću trenutno kipi pod nogama zbog neraščišćenih odnosa sa ljudima koji su usko povezani sa estradnom mafijom, a koji mu sada prijete zbog dugova i govore da će završiti kao nedavno preminuli pjevač Šaban Šaulić!

Naime, pjevač je u nekoliko navrata i prije udesa uzimao novac na zajam i računao na to da će raditi i tako vraćati svoj dug, što na kraju nije uradio, pa sada glavu stavlja u torbu. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, pjevač duguje jednom estradnom menadžeru sumu novca od oko 300.000 eura, a te pare je potrošio i za liječenje i za kupovinu skupih automobila i motora.


- Darko je uzimao novac i nemilice trošio. Računao je na to da će dug odraditi gostovanjima i pjevanjem i tako ga otplatiti. Uzimao je novac za skupa kola, ljetovanja i troškove koji nisu mali jer je svima poznato da je novac trošio na kocku i dr.gu. Međutim, u otplati duga ga je prekinula nesreća i tada je morao da pozajmi pare za liječenje, koje je veoma skupo. I tu već nastaju problemi jer niko nema pare za bacanje. Ti ljudi koji su mu pozajmljivali novac su se jako naljutili jer se nakon liječenja vratio starom životu, a to se nije dopalo ljudima koji su mu pozajmili novac. Darko je ponovo počeo da pije, a plaše se da će u jednom trenutku ponovo uzeti i dr.gu - tvrdi naš izvor i dalje nastavlja:


- Pozvali su Darka i rekli mu šta da radi. Prvo je bilo da snimi pjesmu i počne da pjeva što prije, a drugo, ako ponovo zagazi u poroke, neće im trebati, a da mu dugove sigurno neće oprostiti. Poručili su mu da će proći kao Šaban Šaulić, aludirajući na to da je i preminuloj folk zvijezdi glave došla estradna mafija jer nije htio da potpiše ugovor i radi sa njima.

Podsjećamo da je Šabanov vanbračni sin Robert Omaljev iznio tvrdnje da je pjevača ubila estradna mafija jer nije htio da radi sa njima i da nije htio da potpiše ugovor koji su mu nudili. Povodom svega ovoga pozvali smo Darka, ali do zaključenja broja se nije javljao na telefon, piše Srpski telegraf.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.