x

njoj je 80. godina

Eva Ras prošetala 50 godina mlađeg dečka, riječ je o rijaliti učesniku! (Foto)

Glumica Eva Ras pokazala je svog navodnog dečka Vuka Đuričića, nekadašnjeg učesnika rijalitija.

Eva je rešila da se na pomalo bizaran način našali na svoj račun, pa se povela priča o čuvenom "katancu". Naime, glumica nije bila sigurna da li želi da joj mladi Vuk otključa katanac.

- Još uvijek se kolebam, jer je on suviše mlad. Kad ja budem imala 100 godina, on će imati 50. Mlad je, sladak i visok, sviđa mi se, ali ne mogu - izjavila je Eva, a onda se nadovezao i Đuričić:


- Imam ključ od Evinog srca. Mi se stvarno volimo, ali čekam da mi ostavi svoju penziju. To je moja mala smokvica. Planiramo da odemo na more u maju - izjavio je Vuk.

Da je sve bio skeč, potvrđuje i činjenica da su na kraju emisije Ekskluziv, Eva i Vuk stavili tačku na svoj odnos, zbog kako glumica kaže, njegove opterećenosti njenom penzijom.


Podsjetimo, Eva Ras prvog januara napunila je 80 godina i zakoračila u devetu deceniju života. Nedavno se oglasila za medije kako bi prokomentarisala iznenadnu smrt koleginice Mire Furlan:

- Sa Mirom sam se sprijateljila tokom trogodišnjeg snimanja „Oca na službenom putu” i od tad sam je zavoljela kao sestru. Ja sam mislila da ćete nju da zovete kada ja umrem, ali nažalost, ovako je ispalo - rekla je tužno Eva.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.