x

zbog nasilništva ostao bez svega

Evo bez kolike svote novca ostaje Kristijan Golubović: Izlanuo se i otkrio svoj honorar, a od cifre će vam se zavrtjeti u glavi!

Kristijan Golubović i Emil Kamenov su danas diskvalifikovani zbog stravičnog nasilja, a Golubović će itekako biti udaren po džepu i samim time izgubiti veliku svotu novca, koju je navodno dogovorio sa čelnicima Pinka.

Kristijan Golubović i Emil Bugarin brutalno su izudarali Uroša Ćertića nakon "Zadrugovizije", a snimak jezivog nasilja obišao je sve društvene mreže i zapanjio čitav region.

Inače, ovo nije prvi put da je Kristijan Golubović diskvalifikovan iz Zadruge, ali i kažnjavan zbog nasilnog ponašanja. Podsjetimo, u prethodnoj sezoni izbačen je iz takmičenja zbog brutalnog okršaja sa Miljanom Kulić. Nekoliko godina ranije, zbog nasilja je diskvalifikovan i iz rijalitija Farma.


Podsjetimo, Kristijan je pred sam ulazak u Zadrugu ispričao da je sa čelnicima i produkcijom potpisao ugovor na 10 mjeseci, ali i da njegovo učešće u ovoj sezoni, navodno košta 500.000 eura, a mnogi su prokomentarisali da je to još jedna od njegovih neistinih priča. Navodno, on je ove sezone dogovorio daleko manji honorar, u pitanju je cifra od 80.000.

Takođe, pričalo se i da je za vjenčanje u Zadruzi sa svojom trudnom izabranicom Kristinom Spalević trebalo da dobije još 30.000 evra.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bio sam toliko depresivan kad me ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo hodali pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više ne osjeća ništa prema meni. nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva za razmjenjivati ​​iz bilo kojeg razloga, jednog dana dok sam pregledavao internet vidio sam komentar kako on ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučila sam se pokušati uvjeriti kontaktirajući ga i odmah sam to učinila, odgovorio je i objasnila sam kroz što prolazi i rekao je da je drugi tip upotrijebio vudu čaroliju na njoj zbog čega me ostavila zbog njega usprkos mojoj brizi za nju i obećanju da će mi pomoći da vratim svog ljubavnika, a također će mi pomoći da ga začaram da mi više ne može uzvratiti udarac, za manje od tri dana jedan čovjek je upucan od strane nepoznatih muškaraca na Floridi iu roku od 48 sati moja je djevojka bila u mojoj kući čekajući da se vratim s posla, a kad sam se vratio, počela je moliti, govoreći da joj je žao što nikada nije znala što ju je snašlo. hvala dr. apata na pomoći. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected] Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected] Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected] Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744