x

Oglasilo se tužilaštvo

Evo čime je sve tukao i kako je hirurg zlostavljao svoju suprugu u kući u Zemunu!

O slučaju hirurga N. O. (48) koji je brutalno pretukao I. O. (42) u porodičnoj kući u Zemunu oglasilo se Treće osnovno javno tužilaštvo u kojem je osumnjičeni saslušan danas.

- N. O. uhapšen je 2. februara od strane PS Zemun po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je od početka januara do početka februara u više navrata svoju suprugu šutirao nogama u tijelu i glavu i udarao rukama, te je udarao raznim predmetima kojima joj je nanio teške tjelesne povrede, davio je kablom, čupao za kosu, prijetio, ponižavao i vrijeđao, a povrede joj je nanio u predjelu glave, butina, vrata, trupa, ruku, polomio joj je 4 rebra i lijevu laktičnu kost i nanio teške tjelesne povrede.


- Osumnjičeni se branio ćutanjem. Obzirom da postoji bojazan da će uticati na svjedoke, da će ponoviti djelo ili učiniti djelo kojim prijeti, a za djelo koje je počinio prijeti kazna preko 5 godina, a djelo je uznemirilo javnost, dat je prijedlog za određivanje pritvora - saopštili su iz tužilaštva.


N. O. je za vrijeme zlostavljanja supruge bio na odsustvu s posla zbog oboljenja.

"Zlostavljao ju je u periodu kada nije radio. Tačnije, on već mjesec dana ne radi jer ima bolest kože ili ruku. Krvari mu koža i izgubio je osjećaj u prstima", rečeno je za Telegraf.


Njegovoj supruzi I.O. ljekari su konstatovali tješke tjelesne povrede u vidu preloma rebara, nadlaktice, hematoma na glavi i modrica po tijelu.

Ona je nakon pregleda u bolnici u Zemunu puštena na kućno liječenje.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.