x

Evo kako izgleda garderoba iz Rihannine nove Fenty kolekcije

Od trenutka kada je dobila vlastitu modnu kuću, Fenty Maison, unutar LVMH konglomerata, pjevačica i modna dizajnerica Rihanna ne prestaje nizati poslovne uspjehe.

Njena kozmetička linija Fenty Beauty doživjela je veliki uspjeh, jednako kao i linija donjeg rublja Savage X Fenty koja je dostupna u svim veličinama i oblicima.

Nedavno je krenula i u pohod na klijentelu Victoria’s Secreta, pa će tako od ove sezone njene revije biti moguće pratiti i putem live streaminga.

Nakon što je predstavila kampanju za svoju nadolazeću kolekciju “8-19” koju je prethodno najavila na Instagramu, Rihanna je sada predstavila i cjelokupan lookbook kolekcije.

Odjevni komadi prate muževnu siluetu koja se sastoji od predimenzioniranih sakoa i vrećastih majica, a obuhvata sve: od jakni pa sve do sunčanih naočala.


Tradicionalno muški komadi suprotstavljeni su onim ženskim, što se najbolje vidi na modelu koji nosi široko odijelo s kaišem stegnutim u struku.

Kolekcijom preovladava siva boja, a mogu se naći i one malo “veselije” poput pastelno zelene ili baby ljubičaste. U kolekciji se i ovaj put nalazi obuća, konkretno čizme, ali i modni dodaci kao što su biserne ogrlice, sunčane naočale i kape.

Za razliku od prethodne kolekcije “6-19” koju je pjevačica sama fotografisala, za vizuale nove bila je zaslužna fotografkinja Liz Johnson Artur koja je inspiraciju za fotografije potražila u temama sestrinstva i snazi ženskog zajedništva.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.