x

GODINAMA DRŽAO KĆERKU U KADI

Evo kako je pao otac monstrum iz Mirijeva: Pokušao da se sakrije, ali ga odao jedan detalj! Ovako su uspjeli da ga pronađu!

Uroš Pašajlić (38), koji je uhapšen  na Karaburmi zbog sumnje da je godinama držao kćerku (8) kao "roba" u stanu, u kadi, na Zvezdari, lociran je pomoću baznih stanica mobilnog telefona.

"Potraga za njim je bila raspisana 24. marta, uhapšen je 4 dana kasnije na Karaburmi pomoću baznih stanica mobilnog telefona", rekao izvor iz istrage ovog slučaja.

Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo, Pašajlić se sumnjiči da je izvršio krivična djela nasilje u porodici, protivpravno lišenje slobode na štetu nevjenčane supruge, kao i krivična djela zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica i krštenje porodičnih obaveza u odnosu na dijete.


U roku od 48 časova osumnjičeni će iznijeti odbranu pred tužiocem, nakon čega će biti preduzete sve neophodne dokazne radnje u cilju utvrđivanja svih navedenih krivičnih djela koja se osumnjičenom stavljaju na teret. Nakon saslušanja tužilaštvo će obavijestiti javnost o daljem toku postupka.


Osmogodišnja djevojčica koja je pronađena u stanu na Zvezdari je u teškom stanju, koje je posljedica dugog zanemarivanja.

Slučaj je otkriven kada je Ivana L. sa vidnim teškim povredama na licu otišla u policijsku stanicu i supruga Uroša Pašajlića prijavila policiji.

Ona je tada rekla i da Pašajlić duže vrijeme svoju kćerku drži kao roba, a policija je dijete pronašla u teškom stanju. "Otac iz pakla" uhapšen je jučer u iznajmljenom stanu na Karaburmi.

..

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.