x

Evo ko je nova Radanovićeva djevojka: Sloba u vezi sa udatom ženom! (FOTO)

Slobodan Radanović kao zmija noge krije djevojku Jelenu Đuričanin, s kojom je posljednjih tri i po mjeseca u vezi, a razlog za to je, kako saznajemo, njen muž.

Pjevač na sve načine pokušava da zaštiti izabranicu od medija, još uvijek zvaničnog supruga, ali i svoje bivše žene Kristine Kije Kockar, koja je napravila incident u njegovom stanu kada se uvjerila da je sretan u novoj vezi. Slobina izabranica, kako saznajemo, ima dijete i rastavljena je od muža, ali sudski još uvijek nije razvedena.

- Sloba je uplovio u vezu s Jelenom, koja mu se dopala na prvi pogled. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, ali on tada nije znao da je u pitanju udata žena. Razmijenili su brojeve i počeli da se intenzivno dopisuju. Već na prvom sastanku su proradile emocije i odlučili su da započnu vezu. Dogovorili su se da se kriju od medija jer Jeleni nikako ne odgovara da se pojavljuje u medijima zbog još uvijek zvaničnog bračnog statusa. Sloba joj je obećao da je neće eksponirati, da će, i ako ih neko otkrije, govoriti da su prijatelji i da ne brine - kaže naš izvor.


Pjevač se s izabranicom prije dvije večeri pojavio na predstavi Dragana Marinkovića Mace, kad ih je uslikao paparaco. Da bi izbjegla da joj se slika pojavi u novinama, ona je pokušala da pobjegne, i to držeći ruku preko lica, ali nije uspjela.

Pozvali smo pjevača, koji je, baš kao što je rekao naš izvor, izjavio da mu je Jelena prijateljica.

- To je Jelena, moja drugarica. Bliski smo jako, ali nismo u emotivnoj vezi. Muža nema, razvedena je. A i bivši muž joj je normalan lik skroz. Poznajem ga. Nema nikakve senzacije. Sigurno ne bih vodio udatu ženu s kojom se navodno tajno viđam na javno mjesto - rekao je Sloba.


On se potom oglasio i na Instagramu.

- Jelena Đuričanin i ja smo vrlo bliski i to je osoba koja je u teškim trenucima bila tu za mene. Mislim da je prelijepa i predobra, ali nismo u emotivnoj vezi. Poznajem njenog bivšeg muža i čestit je čovjek, a ne kriminalac - napisao je Sloba.

Pozvali smo i Kiju Kockar.

- To me ne zanima. U obavezama sam i s porodicom - poručila je Kockareva.

.

.

.

.

.

.

.

..


.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.