x

okupio estradu

Evo ko je od poznatih došao na svadbu Mihajla Šaulića! (Foto)

Mihajlo Šaulić danas će izgovoriti sudbonosno "da" trudnoj izabranici Marini Velimirović.

Vjenčanje će biti u elitnom hotelu, a pojavili su se i prvi gosti među kojima je mnogo poznatih ličnosti. Neki od njih su Rade Vučković, Hasan Dudić, Zoran Pejić Peja i Emir Habibović sa ženom.

"Potrudio sam se da lijepo izgledam, uvijek sam govorio da odijelo čini čovjeka. Šaban je bio vrlo veseo na svadbama kćerke Sanele i Ilde, ali je želio da oženi Mihajla. Mislim da je baš ovako nešto želio, siguran sam da je Goca preuzela organizaciju na sebe da sve bude kako je on htio. Mi, njegovi prijatelji potrudićemo se da uveličao ovaj događaj iako Šaban nije tu", rekao je Peja.


Foto: Kurir

"Pun sam emocija, ne znam sta da kažem. Nemam šta da posavjetujem Mihajla, misli da je to Goca uradila dobro, ali i Šaban dok je bio živ. Nismo im ništa kupili, pripremili smo kovertu koja svima treba, a oni sami neka kupe šta žele", rekao je Habibović.

"Srećan sam, bio bih srećniji da je moj brat živ, ali ja sam tu. Koliko mogu da uveličam ovo veselje. Da bude kako treba sve, ja ću da tugujem do kraja života. Šaban je palio cigaru, stalno se pitao kada će da oženi sina. Neka bude srećan u braku i ima mnogo djece", rekao je Hasan sa knedlom u grlu.


"Otkako sam se probudila, plače mi se. Ja znam porodicu otkako su dobili Sanelu, Ildu, Mihajla... U hotelu kod Čačka došla je vijest da se kuma porodila. Jedini put da tamo nisam imala opravdanje da je adekvatno, za mene je to bio najveći argument da ne odem na koncert. Danas je došao taj dan da se vjenča", rekla je ona i dodala:

"Sjećam se posljednje slave kada je Šaban bio živ, čekali ste nas vi, neko je pitao da li je moguće da nema muzike jer kuma nije htjela. Mislili su na Gocu, htjela je da se ispričamo. Tada smo sjedili, on je prvi put tada rekao: 'Kumo, samo ovog magarca da oženim i onda sam miran.' On je trebalo krajem juna da se oženi. Danas sam ja tu."


Pojavili su se Ivica Dačić, Dajana Paunović, Saša Matić, Zorica Brunclik sa mužem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom...

"Da im je srećno i dugovečno. Zapjevaću nešto od Šabana. Neka ne dozvole sebi da dosade jedno drugom. Ne postoji specijalna formula, ali meni za sada uspijeva", rekao je Saša Matić.


Sin Ivice Dačića Luka došao je na svadbu sa djevojkom Milicom Jokić.

Pojavila se i pjevačica Ceca Ražnatović sa kćerkom Anastasijom, kao i fudbaler Aleksandar Kolarov sa suprugom.

Ana Bekuta mnoge je iznenadila kada se pojavila kao crvenokosa, a na svadbu je došla i Mirka Vasiljević.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor/Foto: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.