x

Evo ko je zapravo Slobina djevojka koja je udata i ima dvoje djece: Muž iz novina saznao da mu je žena sa Slobom! Kriju se već mjesecima!

Nova djevojka Slobe Radanovića (29) zove se Jelena Đuričanin Marković (34), udata je i ima dvoje djece, piše Informer. Njih dvoje su u tajnoj vezi već sedam mjeseci i ona je zbog poznatog pjevača riješila da se razvede!

Strast između zgodne brinete i bivšeg muža Kije Kockar buknula je u aprilu i otad se ne razdvajaju.

- Među njima su odmah sijevnule varnice! Ona nikad nije krila da je udata. Slobi je rekla da joj muž živi u inostranstvu i da se bavi nekim sumnjivim poslovima. Slobi nije smetalo što ima muža, jer je sa njom u početku htio samo neobaveznu vezu. Međutim, malo po malo pojavile su se emocije sa obe strane - kaže dobro obaviješten izvor blizak pjevaču.

Sagovornik objašnjava da su se golupčići u posljednje vrijeme toliko opustili da su ih ljudi stalno viđali zajedno.


- Najčešće se sastaju u njegovom stanu na Novom Beogradu. Čak su i ljeto proveli zajedno, odsjeli su u jednom hotelu u Crnoj Gori, a Jelena ga često prati na nastupima - priča naš izvor i nastavlja:

- U avgustu su kao par došli na proslavu rođendana jednog biznismena. Sa njima u društvu su bili i Ceca Ražnatović, Aca Lukas i druge Slobine kolege. Poslije toga je i Kija saznala za ovu vezu, čuo sam da je zbog toga i nasrnula nožem na Slobu!

Uprkos tome što se ne kriju pred prijateljima, Sloba i Jelena su riješili da svoju ljubav drže podalje od medija.


Foto: Informer

- Dogovorili su se da objelodane da su u vezi tek kada se ona razvede. Vi ste im malo pokvarili planove kada ste ih u nedjelju uslikali ispred pozorišta. Zato je ona počela da bježi koliko je noge nose, jer nije željela da njen muž iz novina sazna za vezu sa Slobom! - kaže naš izvor.

S druge strane, Sloba za Informer tvrdi da mu je Jelena samo bliska prijateljica.

- Nas dvoje nismo u vezi. Istina je da smo bliski, da se družimo, ali se ne zabavljamo. Ona mi je pomogla kada mi je u životu bilo teško, a i ja sam tu za nju za sve što joj treba. Mislim da je ona jedna prelijepa i predobra osoba. Na kraju, da krijem da sam sa Jelenom, ne bih se sigurno pojavljivao sa njom na javnim mjestima - objašnjava pjevač, a na pitanje zašto je onda bježala od paparaca ispred pozorišta Radanović je rekao:

- Zato što ne želi da bude medijski eksponirana. Žena vodi miran život i ne treba joj da bude u novinama.


Foto: Informer

.

.

.

.

.

.

..


(Iinformer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.