x

šokiraćete se

Evo šta je Darku Laziću uradila vjerenica: Ajde, što si p..er, pusti me!

Pjevač Darko Lazić i njegova vjerenica Barbara Bobak ne prestaju da iznenađuju fanove svojim objavama na društvenim mrežama te su i ovoga puta mnogi ostali u šoku. Naime, pjevačica je od Lazića zahtijevala da joj dozvoli da ga našminka, a da stvar bude zanimljivija njenoj želji pridružila se i pjevačeva kćerka Lorena, koju ima iz prvog braka sa Anom Sević.

- Aj molim te, aj pusti nas da te šminkamo. Brate skinućeš odmah, nama znači mnogo, a tebi je to ništa. Molim te, samo malo da te našminkamo, malo sjenke na oči i maskare i to je to - bila je uporna Barbara, iako je Darko sve vrijeme odbijao.


- Neću da me šminkate, neću, ne dolazi u obzir. Šta je sa vama? Ne želim da budem kao djevojčica - odbrusio je pjevač što njegovu izabranicu nije pokolebalo u njenoj namjeri te je ubrzo donijela čitav kofer sa šminkom i krenula u napad.

- Ajde što si p..er, samo malo nas pusti da te našminkamo - uzvratila je i na kraju izgurala svoje, a konačni ishod pjevač je ovjekovečio fotkom na svom Instagram profilu koja će vas dovesti do suza.


Ne samo da je našminkan i sa vještačkim trepavicama, već su uspjele i da mu nalakiraju nokte, a pravi haos nastao je kada je izrevoltirani Darko shvatio da u kući nema acetona kojim bi obrisao šljokice sa noktiju, međutim Barbara je od smijeha jedva došla do riječi i kratko mu uzvratila.

- Ne rade apoteke, šta da ti radim ja sad!- odbrusila mu je vjerenica.

.

.

.

.

.

Izvor: Grand.online

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.