x

otkriveno

Evo šta Mrkina supruga Daša kaže o Ani Bekuti: Dugo se polemisalo o njihovom odnosu!

Otkako je Ana Bekuta započela emotivnu vezu s Milutinom Mrkonjićem, naslućivalo se u kakvim je odnosima s njegovom zakonitom suprugom Draganom Dašom Mrkonjić.

Sve dok nije preminuo krajem novembra, Mrka je vodio računa o Daši, a pjevačica je isticala da joj to ni najmanje ne smeta.

"Zaista nemam ništa protiv toga što se viđaju. Ja poštujem njegovu prošlost, kao i on moju. Mi smo stvari od starta postavili na pravo mjesto. Ne pada mi na pamet da mu branim da se viđa s njom. Ona je sama i nema nikoga", govorila je ranije Ana Bekuta koja je Dašu ponudila pomoć i kada je Mrkonjić preminuo.


Iako upućeni tvrde da Daša nema ništa protiv Ane, jedna njena odluka ju je navodno jako iznenadila, kaže izbor za "Svet". Naime, pjevačica se vraća poslu i nastupaće za Novu godinu, što je bila i Mrkina želja.


"Ana je Daši rekla da uvijek može da je pozove ako joj nešto treba i da je tu za nju i ona to jako poštuje. Samo se iznenadila kada je čula da će Bekuta ipak krenuti sa nastupima maltene odmah poslije Mrkine smrti. Divi joj se na hrabrosti, kaže: "Ne znam odakle joj snage da pjeva". U prvi mah se šokirala, prosto nije vjerovala da je to moguće, ali je shvatila da ona od toga živi", kaže izvor.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


zdravo prijatelju, zovem se Isabella Ethan, liječnica sam i imam 45 godina. Molimo pročitajte moje pravo životno svjedočanstvo, imam pozitivnu namjeru da će ova informacija pomoći nekome tko pročita ovaj članak, u roku od dva dana obnoviti raskinuti brak i povratiti izgubljenu ljubavnu vezu. Nakon godina veze s Paulom, prekinuo je sa mnom, učinila sam sve što sam mogla da ga vratim da me voli, ali sve što sam učinila bilo je uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema njemu , pitao sam ga sa obećao sam svemu što sam imao, ali je odbio. Objasnio sam problem svojoj kolegici na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavnom čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da mu vratim ljubav, ali ja sam tip osobe koja nikada nije mislila da dio ljubavnih čarolija postoji ili djeluje, ja nisam imao izbor, ali da isprobam, poslao sam e-mail kanalu spellcaster i rekao mi je bez problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će se moj bivši vratiti prije tri dana, bacio je komadić ljubavne čarolije u zrak i začudo drugi dan je bio oko 3.00 ujutro. Bivši ljubavnik me nazvao na mobitel, bila sam toliko iznenađena što sam se javila na telefonski poziv i sve što je rekao je da mu je toliko žao zbog svega što se dogodilo da je želio da mu se vratim jer me toliko voli. Bio sam tako sretan i tako smo počeli živjeti sretno zajedno. na ovaj način ga možete kontaktirati ako vam treba pomoć možete ga kontaktirati na ovu email adresu:[email protected] ili ga kontaktirati na whatsapp/viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744 ... :) . . :) .. :) .. :) .. :). . :)