x

druge aktivnosti

Evo šta radi Aleksandra Prijović dok je sin u vrtiću: Uhvaćena na djelu!

I protekle nedjelje ekipa “Paparaco lova” provjeravala je kako živi popularna folk pjevačica Aleksandra Prijović, koju su, očekivano, “ulovili” ispred njenog doma na Bežanijskoj kosi, kada se sa majkom Borkom Mihajlović uputila ka vrtiću, gdje je ostavila sina.

Majka i kćerka su usput svratile do jedne privatne klinike na Novom Beogradu, gdje je Borka obavila pregled dok ju je Aleksandra sve vrijeme čekala parkirana na putu, tik do ulaza u kliniku. Brzo su završile šta su imale, a potom se vratile na Bežanijsku kosu, dok je malog Aleksandra iz vrtića pokupio otac Filip Živojinović.


Potjera je nastavljena i narednog dana, kada je folk zvijezda iz kuće izašla u potpunosti sportski odjevena, kao za trening – uputila se na nepoznatu lokaciju, paparaci za njom, a onda ih je primijetila, što ju je navelo da promijeni planove a, za razliku od prethodnog puta, sada im je jasno dala do znanja da ih je primijetila i ljubazno mahnula.


Nedugo zatim, pjevačica se vratila kući, a ono što je iznandilo paparace jeste to što je vide u potpuno drugačijem izdanju – Aleksandra je u jednoj garderobi izašla iz kuće, da bi se poslije izvjesnog vremena vratila drugačije odjevena.

Paparaci su joj bili za petama i tokom odlaska na TV Pink, gdje je snimala specijalno, vaskršnje izdanje “Premijera – Vikend specijala”, a potom i kada je u društvu supruga Filipa i kuma Aca Pejovića otišla u svoj restoran na Dedinju.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.