x

otkriveno

Evo šta se dešava sa Urošem Ćertićem: Priča se da je napustio Zadrugu 6, a ovo je istina!

Rijaliti učesnik Uroš Ćertić trenutno ne boravi u Bijeloj kući i izolovan je od ostatka učesnika, saznaje Kurir.

Naime, Ćertić se trenutno nalazi u izolaciji, ima temperaturu i ne osjeća se dobro.

Kako se Ćertić nije pojavljivao u emisijama, mnogi su pomislili da je napustio rijaliti, a kako će se dalje stvari odvijati ostaje nam da saznamo.


Inače, tokom emisije "Pitanja gledalaca" u rijalitiju zabilježena jedna neoubičajena scena.

Jelena Golubović je tokom svog izlaganja pomenula da je "jedan agresivac među njima" a onda je uslijedila upadica voditelja Milana koja je sve šokirala.

- Imam disbalans, bila sam bolesna, spavala sam ispod klime, mi ovdje imamo stvarno jednog agresivca - rekla je Jelena misleći na Uroša Ćertića.


- Nemate više - dobacio je Milan, a Golubovićeva nastavila:

- Kako nemamo?

- Pa, gdje je on, ja ne znam ništa? - bio je misteriozan Milošević, a ostali zadrugari su zaključili da je Uroš Ćertić, jedan od najzapaženijih učesnika ove sezone, izbačen.

- E, pa dobro, ne mogu da sakrijem da sam srećna - rekla je Jelena.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


GET RICH WITH BLANK ATM CARD, Whatsapp: +18033921735 I want to testify about Dark Web blank atm cards which can withdraw money from any atm machines around the world. I was very poor before and have no job. I saw so many testimony about how Dark Web Cyber hackers send them the atm blank card and use it to collect money in any atm machine and become rich.{[email protected]} I email them also and they sent me the blank atm card. I have use it to get 500,000 dollars. withdraw the maximum of 5,000 USD daily. Dark Web is giving out the card just to help the poor. Hack and take money directly from any atm machine vault with the use of atm programmed card which runs in automatic mode. You can also contact them for the service below * Western Union/MoneyGram Transfer * Bank Transfer * PayPal / Skrill Transfer * Crypto Mining * CashApp Transfer * Bitcoin Loans * Recover Stolen/Missing Crypto/Funds/Assets Email: [email protected] Text & Call or WhatsApp: +18033921735 Website: https://darkwebonlinehackers.com
Bila sam toliko depresivna kad me je ljubavnik ostavio za drugog momka nakon što smo izlazili pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više nema osjećaja prema meni. Postao sam tužan čovjek nakon svega što smo zajedno bili kroz svoju ljubav, nakon svih ljubavi koju smo podijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva trgovina iz bilo kojeg razloga, jednog dana kada Pregledavao sam Internet vidio sam komentar o tome da ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučio sam se pokušati vidjeti tako što sam ga kontaktirao i odmah sam odgovorio i objasnio kroz što prolazim, a on je rekao da drugi čovjek koristi VOODOO čarolija na njoj, zbog čega me je ostavila zbog njega, unatoč mojoj brizi za nju i obećavam da ću mi pomoći da vratim svog ljubavnika, a on će mi također pomoći da stavim mrtvu čaroliju na njega, tako da ne može pogoditi ja u budućnosti, za manje od tri dana momka je ustrijelila nepoznate osobe na Floridi, a u roku od pet dana moja je djevojka bila u mojoj kući i čekala da se vratim kući s posla, a kad sam to učinila, počela je moliti , rekavši da joj je žao što nikad nije znala što je s njom. Hvala ti dr. Apata, sada sam zadovoljan svojom djevojkom i sada sve ide glatko. Kontaktirajte Petera za svaku čaroliju osvete i ex čarolije putem [email protected]. Možete ga kontaktirati i na WhatsApp ili Viber na +1 (425) 477-2744.