x

EVO U KAKVOM JE STANJU DARKO LAZIĆ NAKON PUCNJAVE: Miljan Vračević ispričao šta se desilo!

Ove večeri oko 23 časa napadnut je mladi pjevač, Darko Lazić. On je došao u naselje Umčari, blizu Grocke na jednu privatnu proslavu, ali su ga onda nepoznati muškarci napali. Dvojica huligana isprskala su Lazića i njegovog vozača, Miljana Vračevića, inače bivšeg učesnika "Zadruge", suzavcem, a zatim i zapucali. Na svu sreću meci su izbjegli Darka i Miljana, a oni su odmah prevezeni na VMA.

- Darko je dobro, sada sjedi. Nije upucan i pri svijesti je. Oči su mu u redu i suzavac nije oštetio vid. Cijeli je blatnjav - rekao je izvor sa lica mjesta. 

Pjevač je dao kratku izjavu za Scandal: – Dobro sam, evo me unutra – misleći da je na pregledu u bolnici!


Miljan Vračević, koji je vozio Darka opisao je napad:

– U dvorštu su nas sačekala dvojica, imali su vatreno oružje. Pomjerio sam pištolj rukom i opalili su dva metka. Nastalo je hoškanje i isprskali su nas suzavcem u kiselinom po očima. Imam i hematome po glavi. Darko je manje povrijeđen, dobro smo prošli – zaključio je Mljan za Scandal.

Oko 22.45 časova Lazić je prijavo da ga je u naselju Umčari, u Ulici 27. marta 15 presreo automobil “audi A4” tamne boje karavan, u kome se nalazilo 4-5 lica koja su bila naoružana.

Međutim tu ga je sačekala grupa lokalnih siledžija, koja ga je napala. Ispaljeno je nekoliko hitaca.

Poslije korištena vatrenog oružja, Lazića i njegovog vozača su pretukli.

Darko je trebalo da nastupi na jednom veselju, ali su ga sačekali napadači koji su spalili nekoliko hitaca u pravcu pjevača.


(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.