x

Evo zašto volimo bijelu košulju

Gotovo je nemoguće zamisliti ženski ormar, bez barem jedne bijele košulje. Ovaj klasični modni komad obožavamo upravo zbog njegove moći transformacije. Bijela košulja odgovara svakoj prilici, od jednostavne šetnje plažom, do pažljivo sklopljenog outfita za posao.

Ovog ljeta, ovaj klasični komad možete nositi na sljedeće chic načine:

1. Kao haljinu za plažu

Oversize bijela košulja, vrlo lako može postati mini haljina, koju ćete preko kupaćeg obući na plažu. Sve što vam je potrebno da transformišete ovaj komad, je široki, pleteni kaiš, s kojim će vaša beach kombinacija izgledati savršeno. Cijelu kombinaciju uobličite omiljenim aksesoarima za plažu, kako biste u potpunosti izrazili svoj stil.


2. Vezana košulja

Umjesto da zakopčate košulju, kombinujte je sa teksas šortsem i kupaćim kostimom i samo zavežite njene krajeve pri dnu. Na taj način ćete kreirati top koji će vašu ljetnu kombinaciju učiniti trendi i ležernom. Cijelu kombinaciju upotpunite zanimljivim nakitom sa ljetnim motivima.


3. Raskopčana košulja

Bilo da je nosite kao kardigan za plažu ili još jedan trendi sloj u svojoj odjevnoj kombinaciji, podići ćete kombinaciju na viši nivo, pa će ona izgledati veoma casual i ležerno.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.