x

Fanovi popularne serije ogorčeni zbog Prije: Bolje neko sa ulice, nego pjevaljka! Ovo je sprdnja! (FOTO)

Aleksandra Prijović, kao što je Kurir najavio, pojaviće se u dvije epizode u četvrtoj sezoni serije "Ubice mog oca" u ulozi pjevačice Mile, ali je to iznerviralo fanove ove krimi-priče.

Ljubitelji serije razočarali su se u producente zbog odabira "Grandove" zvijezde jer smatraju da ona nije kalibar za glumu. Komentari koje su fanovi ostavljali na zvaničnom Instagram profilu serije su prilično surovi, podrugljivi i razočaravajući, bio je svega jedan pozitivan stav o angažmanu Brenine snajke u "Ubicama".

Prija se još nije ni pojavila kao glumica na malim ekranima, a već je dočekana na nož i izazvala je grube utiske publike, što je daleko od karijere koju je stekla njena svekrva Brena ulogama u filmovima.


Nakon što je objavljena Prijina izjava o seriji, počeli su da se nižu negativni komentari.

- A vala i vi svakog ubacujete u tu seriju! Obožavam seriju. Ali ovu personu nije trebalo da ubacite - razočarani su gledaoci.

Bilo je i onih koji su podsjetili da Srbija ima talentovane mlade glumce bez posla:

- Ljudi, ajmo malo ozbiljnosti. Vjerovatno toliko mladog glumačkog kadra čeka na ovaj poziv, dakle iz ove branše. Neka svako radi svoj posao. Nije glumila još od osnovne škole, pa kakva je ovo sprdnja. Ovo nije tezga, već ozbiljan posao za koji se ljudi školuju. Da pjeva neku numeru, pa i ajde, ovako neviđena glupost.


Jedan od fanova serije poručio je da ništa gore nije moglo da zadesi "Ubice":

- Us.ali ste seriju s njenom ulogom, zar nema nijedna druga glumica nego se estrada svuda miješa! Ne kvarite seriju nekim glupavim likovima i pjevaljkama. Može da glumi nekog fikusa u ćošku. Brate, bolje da ste nekoga sa ulice pokupili i ubacili u seriju. Želim da vjerujem da je ovo sve sprdnja.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.