x

NBA liga

Fantastični Jokić sve bliži podvigu Chamberlaina, ali Denver njegov učinak ne zna iskoristiti

Srbijanski košarkaš Nikola Jokić upisao je novi triple-double učinak, ali je njegov Denver upisao već 20. poraz ove sezone i to na svom parketu od Utaha rezultatom 102:125.

U noći iza nas odigrane su samo tri utakmice u NBA ligi. Ipak, uzbuđenja nije nedostajalo, a ponovo je sjajan individualni performans upisao Nikola Jokić.

Srbijanski košarkaš je došao do drugog triple-doublea unutar samo 24 sata, a devetog ove sezone. Upisao je 25 poena, 15 skokova i 14 asistencija, ali podršku saigrača nije imao.

U redovima Utaha Donovan Mitchell je postigao 31, a Bojan Bogdanović 21 poen i najzaslužniji su za ubjedljiv trijumf u Denveru.


To je za Jokića već 66. triple-double u NBA karijeri i samo 12 mu nedostaje kako bi stigao legendarnog Wilta Chamberlaina. Kako igra Jokić, očekivano je da vrlo brzo bude šesti na listi NBA lige svih vremena.

Košarkaši Houstona su u najuzbudljivijoj utakmici noći slavili protiv Sacramenta na gostovanju rezultatom 118:112, dok je Minnesota bila ubjedljiva protiv Golden Statea slavivši rezultatom 119:99.


NBA liga, svi rezultati:

Sacramento - Houston 112:118

Denver - Utah 102:125

Minnesota - Golden State 119:99


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.