x

Faruk Duran i Goriii Band ujedinili snage, zajedno nastupaju: Zakazani brojni nastupi, svadbe, mature...

Iako su do sada pojedinačno pravili fantastične žurke i lomove gdje god se pojave, sada su odlučili ujediniti snagu, tako da će zajedno praviti žestoke provode. Naime, Faruk Duran & Goriii Band su se spojili i od sada nastupaju zajedno.  

Goriii Band i Faruk Duran su poznati po sjajnim nastupima koje održavaju širom BiH i dijaspore. Fantastičnom svirkom su itekako znali ostavljati sjajan utisak na publiku, a nedavno su došli na ideju koja će se bez sumnje ispostaviti odlična za cijeli tim. 


Naime, Faruk Duran i Goriii Band su par dana bili u pregovorima nakon čega su donijeli odluku da ubuduće nastupaju zajedno. Ova odluka bi se trebala početi sprovoditi nakon Ramazana, kada punim gasom kreću u pohod kao novi sastav na našoj estradnoj sceni. 

Trio - (dva člana Goriii Banda) i Faruk Duran su već zakazali dosta gostovanja. Posebno su traženi na svadbama, kao i ostalim proslavama. Mnogi maturanti su poželjeli da im upravo oni naprave feštu za kraj školovanja, a pravi lom najavljuju po klubovima i diskotekama. Po svemu sudeći, pred njima je jedno zaista uzavrelo ljeto.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.