x

FATMIR SULEJMANI POKAZAO ZAŠTO JE KRALJ EMOCIJE: U jednom metru dva ovakva ludila, vanredno stanje... MEGA PREMIJERA HITA!

``U jednom metru dva ovakva ludila, vanredno stanje, ova ljubav vrijeme je izgubila, al` traži opravdanje...`` dio je nove pjesme Fatmira Sulejmanija, koja je već uveliko uzela maha i osvojila internet korisnike. Kada se spoje izuzetan talenat, rajski glas, koji dopire do dubine duše, te sjajni kadrovi, onda zaista možemo reći kako je priča upakovana na najljepši mogući način. 

Prva asocijacija na mladog pjevača, koji je procvat doživio kroz ``Zvezde Granda`` - Fatmira Sulejmanija, definitivno je neosporni talenat, sjajan vokal i nevjerovatna emocija, koju on uvijek fenomenalno iznese i kojom zrače njegove pjesme.

 

On je premijerno predstavio numeru ``Dva ludila``, za koju je muziku i tekst radio dobro poznati Bane Opačić, a sve je uklopljeno u sjajnu priču i spot za koji se pobrinula ekipa ``Area 7 Entertainment``. 

 

Fatmir je nakon velikog uspjeha numera "Kad se duše sretnu" i "Srce ne broji kilometre" ponovo opravdao očekivanja mnogih ljubitelja kvalitetnog zvuka i dokazao kako se može napraviti hit, i bez komercijalizacije. Ovo je definitivno nešto što ćemo slušati zauvijek, što iskače iz okvira današnjih "popularnih pjesama", namijenjenih za jednu ljetnu sezonu nastupa.

 

Sulejmanijev rad možete podržati lajkom na njegovu oficijalnu FB stranicu:
https://www.facebook.com/fatmirsulejmaniofficial/?fref=ts

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.