x

Fenomenalan ulazak u 2019. godinu u Pivnici HS! (GALERIJA)

Kao i cijelu prethodnu godinu, tako je i posljednji dan 2018. i ulazak u 2019. godinu u Pivnici HS obilježen na nezaboravan način vrijedan pažnje. 

Pivnica HS

Franjevačka 15, 71000 Sarajevo, BiH

+387 33 23 97 40 i +387 61 48 80 19

Pivnica HS obezbjeđuje daleko najkvalitetnije događaje u gradu, pa je i na samom dočeku Nove godine bilo očekivati nešto posebno i korak ispred svih. Predivni ambijent je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, što ne čudi obzirom da su rezervacije za novogodišnju noć planule rekordnom brzinom. 


Novogodišnja noć u prepunoj Pivnici HS će ostati upamćena do kraja života. A i kako drugačije, kada su momenti provedeni tamo uistinu jedinstveni. Svi posjetioci su imali priliku da se vesele uz svirku Nešada Selmana i Seada Hodžića, a bogat muzički repertoar je ispunio svačiji ukus. 


Super energija se osjetila u Pivnici HS, a gosti su bili više nego ponosni na to što su odabrali baš ovo mjesto za ulazak u 2019. godinu. Sama organizacija je bila fenomenalna, kao i ponude i specijaliteti koji su nadmašili očekivanja. Bio je ovo jedan od ljepših dočeka, a dio atmosfere prenosimo kroz fotografije. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Edin Bičo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.