x

FILA is back in the Game

Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je “u igri”!

Veliki comeback najpoznatijih sneaker modela definitivno je obilježio kraj 2018. i početak 2019. godine. S nestrpljenjem smo čekali da omiljene patike s kraja prošlog vijeka ugledamo u novom ruhu, ali i da neke od “miljenica” iz devedesetih izvučemo iz garderobera i ponesemo ih na potpuno nov način.

Nostalgija za davnim vremenima postala je pravi hype u cijelom svijetu i za kratko vrijeme pokorila modnu scenu. U tome ne zaostaju ni najpoznatiji sportski i lifestyle brendovi, koji su još jednom dokazali da je retro ponovo in. Upravo je to je slučaj i sa jednim od najpoznatijih, a mnogima i omiljenim brendom iz devedesetih – brendom FILA.


Popularni masivni modeli ponovo su “u igri” pa s ponosom možemo reći FILA is back in the Game!

FILA Disruptor Low, Ray Low, Venom Low i FILA CMR Jogger samo su neke od patika koje su stigle u BIH, u naše šopove i online. Zadržale su prepoznatljiv dizajn originalnih modela, sada već sneaker klasika – masivni đon koji odmah upada u oči, glomazno gornjište koje bukvalno “guta” stopalo, ali i privlači pogled svih ljudi koji prođu pored vas.

Više nema sumnje – FILA modeli će ovog proljeća definitivno očarati ljubitelje patika i nadmašiti sve modne trendove predstavljene za sezonu koja je pred nama.

Dodajte tome podatak da su najpoznatiji svjetski sneaker magazini FILA Disruptor proglasili “patikom godine”, da je brend prvi put dostupan u BiH, te da će samim tim vladati ulicama naših gradova, i znaćete zašto će svaki outfit koji podrazumjeva patike s potpisom brenda FILA biti savršen.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.