x

sve krije od maje

Filip Car ne smije da kroči u rodnu Hrvatsku: Duguje 60.000 eura, Bijelu kuću zamijenio zatvorom!

Filip Car ne smije da se vrati u Hrvatsku zbog duga od 60.000 eura! Kako se saznaje, momak iz Crikvenice je upravo zbog toga „pobjegao" u rijaliti i to je prećutao svojoj novo djevojci Maji Marinković.

- Filip mi se jadao da ne smije u Hrvatsku jer nekom liku duguje čak 60.000 eura! Rekao je da je u velikom problemu, ali nije htio da mi otkrije zašto se zadužio i od koga. Kazao mi je samo da neće kročiti u svoju državu dok ne zaradi da otplati dug. Zato je i ušao u „Zadrugu"! - priča izvor blizak rijaliti zvijezdi i dodaje da Car finansijske probleme krije od svoje djevojke Maje Marinković.


- Rekao mi je da Maja nema pojma o tome. Ne želi da je opterećuje svojim problemima iako je siguran da bi mu ona odmah pomogla. Kazao mi je da je ona bila u teškom emotivnom stanju poslije ab.rtusa i da zato nije želio da je dodatno opterećuje.

Međutim, pare nisu jedini problem zbog kojih Car ne može da se vrati u rodnu zemlju! Prije ulaska u "Zadrugu 5" rijaliti učesnik je ispričao da ga čekaju suđenja čim kroči u Hrvatsku.


- Nisam bio u Hrvatskoj u međuvremenu, bio sam samo u Austriji... Imam neke probleme za koje se nadam da ću ih brzo riješiti. Ranije sam imao probleme koje sam godinama rješavao, a ove ću brže, nadam se - rekao je Car i objasnio o čemu je riječ: "Imam neke sudske probleme i moj advokat smatra da je bolje da sam u Srbiji nego u Hrvatskoj. Imam nekoliko krivičnih djela vezane za razbojništvo, za koja nisam kriv i to ću dokazati. Tu je upleteno i nekoliko mojih prijatelja, ali ni oni nemaju veze sa tim.


Kontroverzni rijaliti učesnik kaže da mu teško pada što je godinu dana bio razdvojen od prijatelja i porodice i što ih vjerovatno neće vidjeti još minimum deset mjeseci, koliko očekuje da će ostati u "Zadruzi 5".

- Koliko god da mi je teško što ne viđam svoj grad i prijatelje, tako je trenutno najbolje za mene. Mnogi bliski drugari su dolazili ovdje kod mene kako bismo se vidjeli. Čim sve prođe, uživaćemo - rekao je on ranije. 

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.