x

Filip će te ub.ti: Astrolog upozorio Kseniju Pajčin pred zločin! Evo šta mu je ona rekla!

Astrolog Dušan Veličković otkriva da je prije deset godina predvidio da će njegova prijateljica Ksenija Pajčin tragično umrijeti, zbog čega ju je upozoravao da se kloni dečka Filipa Kapisode, koji je poslije samo nekoliko mjeseci usmrtio prvu nju, pa sebe.

On tvrdi da je više puta govorio pjevačici šta joj je zapisano u zvijezdama i savjetovao je kako da izbjegne nesreću, ali ona nije ozbiljno shvatala njegove riječi.

- Ksenija je legenda. Gdje god se pojavila uvijek je bilo nekih skandala i nikada nije bilo mirno. Ljubavni život bio joj je jako dinamičan, prije svega zbog tih njenih impresija, odnosno zbog Venere koja se nalazi u znaku Škorpiona, koja joj je dala izuzetnu ljepotu, a na emotivnom planu osakaćenost i ekstremnu ljubomoru. Sve njene veze, javne i tajne, bile su praćenje hodom po ivici noža. Naravno, na takvu djevojku lijepili su se samo žestoki momci, mnogo jaki i uspješni, koji su takođe kao i ona puni sebe. Kod nje jeste bio problem da bude nježna i topla, već je bila fajter-mangup i na kraju joj je to došlo glave kada je započela vezu sa Kapisodom - kaže Dušan i otkriva šta se dešavalo kada je Ksenija započela ozbiljnu vezu sa Filipom.


- Od prvog dana veze bilo je ludilo, burno, haos, skandali. Uradio sam im horoskop i, kada sam ih uporedio, zamolio sam je da kako zna i umije izađe iz toga jer je taj dečko bio ne samo ljubomoran nego nenormalno uvredljiv. Prag tolerancije bio mu je nula, emocionalno nezreo čovjek i tako ponižen što nije poznat po svom radu, već po bratu. Kao Ksenijin prijatelj, koji ju je iskreno volio i tretirao je kao najbližeg, poslije jednog njihovog skandala rekao sam joj: „Super ti je ovo leglo, iskoristi to da ga držiš na distanci od sebe i nemoj slučajno da si se mirila s njim. Čovjek može da te košta života.“ Međutim, nije slušala i pomirila se. Nakon toga je opet izbio neki skandalčić i rekao sam: „Vidi, Ksendži, ja ne želim da budem saučesnik tvog haosa i katastrofe u životu. Molim te, on je lud“ - kaže Dušan.


Veličković ističe da pjevačica nije htjela da ga sluša i da je sve olako shvatala. - Ubjeđivala me je da joj je situacija pod kontrolom, da ga ima u šaci jer je klinac za nju i da ga hvata na foru pošto je mlađi od nje 10 godina. Ja nisam htio da se petljam u njenu priču i budem dio njene tragedije, znao sam gdje to ide. Nismo se svađali, već sam se samo povukao. Taj lik je bio toliki kreten da ona od njega nije ni smjela nikome da se javi i druži se s ljudima. Ludilo im je trajalo 24 sata. Ubrzo je došao njihov kraj, koji je bio logičan - završava astrolog.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.