x

evo šta se desilo

Filip promijenio boju u licu kada je ugledao prizor: Prija i Perućica na svadbi Đanijevog sina oči u oči!

Sukob Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića već neko vrijeme glavna je tema domaćih medija, jer je par odlučio da svoj emotivni život manje eksponira na društvenim mrežama. Ipak, sve i da nikakvih problema nije bilo među njima, situacija u kojoj su se našli na svadbi Đanijevog sina za oboje je bila veoma neprijatna.

Naime, osim Aleksandre Prijović, koja je prošetala novi imidž, i njenog supruga, među zvanicama je bio i njen bivši dečko Ljuba Perućica sa svojom suprugom Katarinom, a kako piše "Svet", susret bivših ljubavnika Filipu je očigledno zasmetao.


- E ono da ste snimili, to je bio susret! Nisu očekivali jedno drugo, bukvalno su svi par trenutaka bili u šoku. Svako živi svoj život, nije tu bilo nekih problema ni skandala poslije raskida, samo su se razišli, ali ipak... Grimase su im bile... Ali brzo su se pribrali i jedno drugom rekli zdravo, pa se svako uputio ka svom mjestu. Filip nije djelovao raspoloženo, ali je Kaća bila skroz opuštena, nju to ne dotiče. Kad je Aleksandra zapjevala, ona je sa Ljubom igrala. Vidi se da kod njih nema zle kriv, ali je nama sa strane bilo zanimljivo da posmatramo - rekao je za pomenuti list izvor koji je bio na svadbi.


Da li je sukob Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića proistekao iz njegovog lošeg raspoloženja zbog ovog susreta, ili su supružnici uživali jedno u drugom bez ikakve sumnje ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo. Ipak, ono što su zajedničkim dolaskom na svadbu javnosti jasno stavili do znanja je činjenica da je sa njihovim brakom još uvijek sve u najboljem redu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.