x

Filip Vitez iz Vranja: Ana Korać je pokušala da me prevari za novac! Svi skandalozni detalji afere!

Ana Korać vodila je prije Zadruge buran život, a osim biznismena Dače iz Šapca i Filipa Mijatova iz Londona, sada je isplivao i treći moćni finansijer – Filip Kostadinović iz Vranja. Kako Svet saznaje, Ana se istovremeno viđala sa oba Filipa.

„Ana je gledala da na sve načine iskoristi svoje momke. Ona i Mijatov bili su u kombinaciji, ne klasičnoj vezi jer se ona viđala i s drugim muškarcima. Tako je na red došao i Filip Kostadinović, kog je upoznala preko instagrama. Nakon mjesec dana veze Ana mu je predložila da žive zajedno i navodno je našla stan u centru grada koji je koštao 600 eura mjesečno. Pošto je Filip htio unaprijed da plati stan, ona mu je rekla da zove direktno gazdu i riješi to, i pritom mu dala broj telefona. Njen prijedlog bio je da traži smanjenje kirije na 500 eura i plati godinu dana unaprijed.


Kasnije se ispostavilo da mu je Ana dala broj svog brata i da je zapravo htjela samo da mu uzme novac za stan i ostavi ga“, kaže izvor, i dodaje: „Ani je Kostadinović plaćao sve što je poželjela, ali kada je saznao da hoće da mu otme pare na prevaru da će živjeti s njim, on joj se osvetio. Odveo ju je u šoping i ona je izabrala stvari u vrijednosti od 6.000 eura. Filip je rekao prodavačici da sve spakuje, da će njegova firma platiti preko fakture sutradan i da će vozač tada doći po stvari. Nakon toga otišli su u njen stan, imali se.s i čak se snimali njegovim telefonom jer je ona bila zadovoljna dobrim šopingom i pričala mu kako jedva čeka da se usele u njihov stan.


Nakon toga, Filip je otišao kući u Vranje, pozvao ju je i rekao da neće dobiti stvari i da se samo izblamirala u prodavnici. Zahvalio joj je na dobrom se.su i rekao da joj nikad neće zaboraviti to što je htjela da ga nasamari za pare. Rekao joj je da je otkrio kako je htjela da ga prevari i da je zapravo samo ona na kraju prevarena.“


Stupili smo u kontakt i s Filipom Kostadinovićem, koji je potvrdio naša saznanja: „Bilo je tu svega i svačega, ja bih nju u vezi maksimalno ispoštovao da nije htjela da me prevari oko tog stana. Ja potvrđujem vaša saznanja, ali ne bih htio da se provlačim po medijima jer se bavim ozbiljnim biznisom.“

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.