x

Fitness centar RUN Zenica: Još nije kasno - spremite se za ljeto!

Daleko poznat po svojoj kvaliteti, jedan od najmodernijih i najopremljenijih fitnes centara u regionu - Fitness RUN Zenica, smješten u suterenu (-1) Family centra Multiplex Ekran Zenica u ugodnom i vedrom prostoru, idealno je mjesto gdje možete vježbajući oplemeniti duh i tijelo. Vrhunski opremljen centar, pod vodstom stručnih trenera pravi je izbor za sve koji žele da svoje tijelo spreme za nadolazeće ljeto. Inače, prostor fitnessa, kao i kompletnog centra je klimatiziran, tako da svi koji brinu o sebi, svom zdravlju i izgledu mogu trenirati u ugodnoj temperaturi.

Fitness RUN Zenica

Multiplex Ekran Family centar - Trg Alije Izetbegovića 86

+387 62 81 77 11

Fitness centar RUN Zenica koji raspolaže spravama najbolje svjetske marke TechnoGym, svim zainteresiranim pomaže savjetima i podrškom u postizanju bolje forme, kondicije i općenito boljeg zdravlja. Dokaz kvalitete su zadovoljni klijenti, kojih je iz dana u dan sve više, te stručno osoblje, koje svojim rejtingom i educiranošću čini programe još zanimljivijima.

 

Educirani instruktori i treneri su vam na raspolaganju u svakom trenutku, te će svojim savjetima doprinijeti pravilnijem i učinkovitijem vježbanju. Ukoliko do sada niste bili aktivni, još uvijek nije kasno - idealan je period da svoje tijelo pripremite za ljeto i dovedete se do savršene forme.

 

Fitness centar RUN Zenica je pažljivo opremljen kako bi muška i ženska populacija te mlađe i starije generacije pronašle sve što im treba za rekreaciju. Radna, a istodobno opuštena atmosfera pomoći će vam da s lakoćom odradite teži dio posla kako bi se nakon toga bolje osjećali i bili spremniji za dnevne izazove, ali i spremniji za period koji je pred nama. 

 

Posjetite i ako vam se sviđa lajkajte Facebook stranicu Fitness Run Zenica: 
https://www.facebook.com/FitnessRunZenica/?fref=ts

 

 Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.