x

Fitness RUN Zenica: Uživajte trenirajući u klimatiziranom prostoru! (VIDEO)

Mnogi odustaju od vježbanja i treniranja tokom ljetnih dana. Teško je prilagoditi se aktivnostima, kojima se izlaže ljudsko tijelo na visokim temperaturama, ukoliko nije adekvatan prostor i ambijent. Fitness RUN Zenica je našao rješenje i za to, pa u ugodnom, klimatiziranom prostoru nećete mariti za visoke temperature vani, a samo znojenje u savršeno prilagođenom ambijentu uopšte ne predstavlja problem. Inače, sprave su najbolje svjetske marke Techno Gym.

Fitness RUN Zenica

Multiplex Ekran Family centar - Trg Alije Izetbegovića 86

+387 62 81 77 11

Podsjetimo, Fitness RUN Zenica važi za  jedan najmodernijih i najopremljenijih fitnes centara u regionu.  Smješten je u suterenu (-1) Family centra Multiplex Ekran Zenica u ugodnom i vedrom prostoru i idealno je mjesto gdje možete vježbajući oplemeniti duh i tijelo.

 

Vrhunski opremljen Fitness RUN Zenica, pod vodstom stručnih trenera pravi je izbor za sve koji žele da svoje tijelo dovedu u odličnu formu. Svi koji brinu o sebi, svom zdravlju i izgledu mogu trenirati u ugodnoj temperaturi, a sve to je prilagođeno bh. standardu, tako da je članarina veoma pristupačna. 

 

Posjetite i ako vam se sviđa lajkajte Facebook stranicu Fitness Run Zenica:
https://www.facebook.com/FitnessRunZenica/?fref=ts

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.