x

Fitness Sunlight Run slavi pet godina rada: Nikad povoljnija članarina poklon za sve vas!

Fitness centar Sunlight Run, koji se nalazi u Grand centru na Ilidži na II spratu, a proteže se na etaži ukupne površine 600m2 slavi pet godina rada. Kako jedan od najmodernijih i najopremljenijih fitness centara u BiH ima povoda za slavlje, za svoje klijente je pripremio rođendanski poklon i neodoljivu akciju.

Sunlight Run

Grand centar - Ilidža

+387 61/101 - 929

Pet godina uspješnog rada Fitness centra Sunlight Run i odanosti brojnih klijenata je i više nego dovoljan razlog za slavlje. Povjerenje posjetioca je obaveza moderno uređenog centra da bude još bolji, u što nema sumnje, budući da nam od njih stalno stižu brojna iznenađenja. 

 

Kao rođendanski dar povodom pet godina postojanja, Fitness centar Sunlight Run  nudi AKCIJU koja traje od 1. maja do 1. septembra. Riječ je o ``bezobrazno`` dobroj i neodoljivoj ponudi sa nikada povoljnijom cijenom članarine: 

 

- MUŠKA ČLANARINA 35 KM

- ŽENSKA ČLANARINA 30 KM

 

Iznenađenjima očito nema kraja, a pored prihvatljivih cijena, tamo ćete naići na svjetske standarde, besprijekorne usluge i naravno moderne sprave i programe rada zahvaljujući kojima ćete biti ispunjeniji i zadovoljniji. 

 

Fitness centar Sunlight Run je idealno mjesto gdje možete postići idealnu formu, oblikovati tijelo, izgraditi mišićnu masu i postići veću snagu, povećati izdržljivost i kardiovaskularno zdravlje, ali i osloboditi se od stresa. 

 

Posjetite Facebook stranicu Fitness centra Sunlight Run: 
https://www.facebook.com/FutnessSunlightRun/?fref=ts

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.