x

Folk pjevačica preznojila instruktora u teretani, a i vas će kada vidite poze u kojima vježba! (FOTO)

Pjevačica riješila da zategne svaki dio tijela kako bi u spotovima izgledala što bolje! Noću pjeva, danju radi iscrpljujuće vježbe, a iako joj nedostaje sna, itekako je u formi, u što smo se i sami uvjerili.

Našu najpoznatiju mladu zvijezdu Olju Bajrami ekipa Ekskluziva.ba portala je zatekla u teretani ``Bodycontrol`` (https://www.facebook.com/BodyControlBiH/)  u Tuzli , gdje je bila pod nadzorom Dr. sc Jasmina Zahirovića.

 

Kako nam je objasnila, ona se priprema za spotove za novi album, koji priprema na zimu.. Kako smo vidjeli, Olja je vrijedno vježbala, međutim, zapazili smo i neke varnice između njih dvoje, što je lako uočiti na fotografijama koje smo zabilježili.

 

Olja nije željela da komentariše naša zapažanja, što je sasvim očekivano sa njene strane, budući da je i do sada karijeru gradila na pjesmama, a ne na skandalima i tračevima. Svakako, Olja treba da se pripazi našeg objektiva, jer ko zna gdje i sa kim ćemo je sresti naredni put. 

 

Inače, pjevačica se ne hvali posjetom u teretanu, što je uočljivo na njenim društvenim mrežama - Facebooku (https://www.facebook.com/olja.bajrami.7/) i Instagramu (https://www.instagram.com/olja_bajramii/). Hm, mi se baš pitamo da li nešto krije i da li  varnice sa instruktorom nisu naša insinuacija, već stvarnost.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.