x

za samo 15 minuta

Folk zvijezda glavna atrakcija kod mladenaca: Ceca uzela 100.000 eura bakšiša na romskoj svadbi u Rimu!

Ceca Ražnatović spojila je odmor u Italiji sa načinom da dobro zaradi, te je ugovorila nastup na jednog romskoj svadbi na kojoj je visina bakšiša dostigla sumu od čak 100.000 eura!

Da je folk zvijezda veoma tražena, govori i činjenica da mladenci nisu pitali za cijenu kada je riječ o omiljenoj pjevačici srpske estrade.

U prepunoj hali u kojoj je prisustvovalo preko 500 zvanica Ceca je svojim nastupom oduševila sve prisutne, koji se nisu libili dobre zabave, te su do jutarnjih časova slavili sa Ražnatovićkom. Ceca se oglasila putem Instagrama i podijelila djelić atmosfere sa pratiocima.


- Romska svadba u Rimu. Divni ljudi, predivno veselje - napisala je ona.

U vatreno crvenom odijelu pjevačica je pjevala preko dva sata, a blok pjesama prekinuo je ulazak trubača. U jednom momentu Ceca je svom muzičaru dodala svežanj novca koji je zaradila za samo 15 minuta, a novčanice su bile u apoenima od po 500 eura. Folk zvijezda je jedna od rijetkih koja je rekorder u zaradi na svim nastupima, a njeni fanovi širom svijeta široke ruke nagrađuju njenu pojavu i nastup basnoslovnim sumama.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.