x

Folk zvijezda svima zadala domaći zadatak: Dragana vozi rols-rojs od milion eura!

Folk zvijezda Dragana Mirković dovezla se prekjuče u rodni kraj nadomak Požarevca sa suprugom biznismenom Tonijem Bijelićem u najnovijem modelu rols-rojs fantom, koji košta skoro milion eura.

Luksuzni automobil privlači ogromnu pažnju na svakom mjestu budući da su pjevačica i njen suprug jedini vlasnici ovakvog vozila na Balkanu, a Dragana je za Srpski telegraf otkrila da se Toni utrkivao sa slavnim kreatorom Filipom Plejnom ko će prije postati vlasnik preskupog četvorotočkaša.

- Filip Plejn i Toni su se takmičili ko će prvi da dobije tog rojsa i nisam sigurna ko je pobijedio, ali je bilo presimpatično posmatrati dva odrasla ozbiljna muškarca koji se takmiče kao djeca oko stvari kojom su obojica opsjednuta, a to su automobili - kroz smijeh priča Mirkovićka.

Budući da se Dragana uskoro seli u dvorac sa svojom porodicom, pitali smo je kakav je osjećaj biti gazdarica takvog zdanja.


- Uskoro se selimo u dvorac, samo još malo je ostalo do završetka svih radova. Preponosna sam kako sve izgleda, a nedavno smo sa zadovoljstvom na molbu gradonačelnika Ebenfurta ustupili dvorac za proslavu grada i svi su bili oduševljeni kako sve izgleda. Pisali su o nama kao o ljudima zahvaljujući kojima njihov dragulj ponovo sija. Još od Kasidola mene prati zvanje princeze jer sam proglašena za princezu Ljubičevskih konjičkih igara, a sa preseljenjem u dvor će možda doći i neke titule, ali je meni najvažnije da sam ljudima draga žena i omiljena pjevačica - iskreno kaže folk zvijezda i opisuje kako ponekad ne vjeruje da je toliko uspjela u životu.


- Osjećam se nevjerovatno što smo vlasnici dvorca kojim je nekada šetala velika Marija Terezija bez govora o materijalnoj vrijednosti jer je naš dvorac historijsko, umjetničko i kulturno blago. Ovoliko bogatstvo je meni i Toniju nagrada za pošten rad, ali i što smo ljudi koji uvijek svima misle dobro i koji mogu mirno da spavaju. Kao dijete sam maštala da budem turistički vodič i da obiđem svijet, a postigli smo sto puta više, tako da se nekada uštinem da se uvjerim da ne sanjam - priznala je Dragana.

Pjevačica ističe da je ipak najponosnija na djecu Marka i Manuelu i kaže da nisu razmaženi bogataši.

- Moja djeca jesu svjesna naše situacije i da mogu da imaju maltene sve što požele, ali oni su zapanjujuće skromni, to kažu svi koji ih znaju. Moj sin vozi majbah, ali nikada nije isticao statusne simbole. Nikada se nije slikao u tatinom automobilu i to objavljivao na društvenim mrežama. Najveći dokaz koliko su normalna i skromna moja djeca jeste to što ne žele medijsku pažnju - zaključila je Dragana Mirković.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.