x

(FOTO) I OVAJ ĐOGANI ULAZI U "ZADRUGU"?!

Najaktuelnija zadrugarka Luna Đogani napravila je pravu pometnju svojim učešćem u rijalitiju koji se emituje na ružičastoj televiziji! Međutim, po svoj prilici ćemo u istom rijalitiju gledati još jednog člana ove veoma brojne familije, a u pitanju je Adam Đogani.

- Moj brat je jedan od najboljih frajera u Beogradu, a uskoro planiramo i da radimo nešto zajedno - istakla je u Glamuru prije ulaska u rijaliti Luna, dok je Adam dodao da će njihov projekat imati veze sa Jutjubom i modom. 

Ipak, do realizacije ovog projekta još uvijek nije došlo, tako da se da očekivati da će se Đoganijeva i on tome posvetiti po blogerkinom izlasku iz "Zadruge", ali nešto bi moglo da im pomrsi konce.


Naime, mladi Đogani je upitao svoje pratioce na društvenim mrežama da li treba da uđe u rijaliti ili ne, tako da je očigledno da je podmladak popularne porodice dobio ponudu da učestvuje u "Zadruzi 2" koja bi trebalo da počne sa emitovanjem u septembru.

Nema sumnje da će i Adam izazvati veliku pažnju nacije, naročito jer je miljenik djevojčica, sudeći prema komentarima koje dobija na društvenim mrežama, a Luna će mu sigurno biti velika podrška, u istoj mjeri u kojoj je on bio njoj tokom trajanja trenutno aktuelne "Zadruge".

Osim što je bezrezervna podrška Luni, Adam je veoma blizak i sa ostalim članovima porodice, te tako često na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa zajedničkih okupljanja.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.