x

(FOTO) ISPLIVALE ŠOKANTNE SLIKE ANĐELE VEŠTICE: Ovako je izgledala sa 18 godina! Plava, bez silikona i tetovaža...

Anđela Mitkovski (26) poznata kao Anđela Veštica, svojim izgledom privlači pažnju javnosti, a kada vidite njene slike iz tinejdžerskog doba, ostaćete u šoku. Naime, Anđela je trenutno u rijalitiju ``Zadruga``, gdje je jedna od najborbenijih učesnica.

U svojoj biografiji može se pohvaliti raznim zanimanjima. U posljednje vrijeme posvetila se rep muzici, bivša je por*ografska glumica, poznata pod nadimkom Nensi Fensi, foto model, manekenka, igračica i plesačica...

 

Anđela je prije 8 godina učestvovala u izboru za mis, a svojim tadašnjim izgledom će vas šokirati. Veštica je bila plavuša dobre građe, ali izuzetno malih grudi, u odnosu na današnje. Nije imala ni jednu tetovažu na tijelu, a ni silikone u usnama.

 

Tada je ponosno nosila lentu ``Princeza istoka``, a danas je prava opasnica. U martu ove godine, u Sarajevu, na Anđelu i njenog tadašnjeg dečka Admira Arnautovića pucala je njegova bivša žena ispalivši na nju devet, a na njega četiri hica (od kojih su ga tri pogodila u nogu). Za njega se kasnije istog mjeseca u tajnosti i udala u Indoneziji i preuzela njegovo prezime.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.