x

(FOTO) Jezivi status Eve Ras na Fejsbuku uznemirio mnoge: Fotošopirala slike mrtve kćerke!

Eva Ras izgubila je kćerku Krunu Ras prije 26, ali vrijeme nije izliječilo njene rane. Često i rado priča o nasljednici, koja je bila višestruko talentovana, za pisanje, novinarstvo, slikarstvo. Na svom Fejsbuk profilu glumica je juče objavila dvije fotografije koje je napravila u fotošopu, a na kojima je njena kćerka, i napisala potresan status.

- Majke svakodnevno blagosiljaju svoju djecu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagosiljam, biću u tvojoj blizini sve vrijeme dok budem živa. Letjećemo preko beskraja. Nikada niko neće moći da te iščupa iz mog srca. Mogla si da dotakneš nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovdje sahranjujemo. Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja lijepa - piše u Evinoj objavi.


U intervjuu za jedan beogradski list prije dvije godine Rasova je takođe pričala o svojoj nasljednici, rekavši da je pamet naslijedila od oca Radomira Stevića Rasa.

- Ras je bio genijalac, a Kruna je naslijedila to od njega. Ja sam pored njih dvoje bila čist kreten. Sumnjam da je moja Kruna umrla. Kad su dopremili njeno tijelo iz Pariza, savjetovali su me da je bolje da ne otvaramo sanduk i ja sam to poslušala - kazala je tada.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.