x

(FOTO) Kija slala Slobi prijeteće poruke? Nakon što je policiji prijavio uznemiravanje locirana njena adresa!

Sloba Radanović se nedavno požalio da je bio u policijskoj stanici kako bi prijavio uznemiravanje, jer mu je neko slao prijeteće poruke.

Navodno je policija otkrila lokaciju IP adrese odakle su poruke dolazile i navodno je Kristina Kija Kockar na toj adresi.

Ona se oglasila na svom Instagram profilu, te su Slobini fanovi objavili na zvaničnoj stranici Zadruge njen Instagram stori i povezali Kiju sa Slobinom prijavom za uznemiravanje.


- Tuđi ljubavnik, tuđi otac, iznude i 9.000 e da se otkači od mene i naručenih tekstova da je fatalan i pisanje komentara sa lažnih profila na moj profil. Idi prijavi sebe psihopato! - pisalo je na Instagram storiju Kije Kockar, koju su Slobini fanovi objavili na stranicu Zadruge na Fejsbuku.


- Balvan (Sloba Radanović) i cura mu dobijali prijetnje sa raznih profila, prijavili policiji, IP adresa se ispostavila Kijina, sad treba okrenuti priču... - bio je opis fotografije Kijinog storija sa Instagrama na oficijalnoj stranici Zadruge.

Da li vi mislite da je Kija slala poruke Slobi, ili on njoj, kako ona kaže na storiju? I da li se uopšte radi o njima dvoma, ili fanovi povezuju stvari i iznose zaključke subjektivo?

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.