x

(FOTO) PEDOFIL SE DOPISIVAO SA DJEVOJČICOM (11): Njen otac mu je zakazao sastanak, a onda ga je sačekala neviđena kazna!

Argentinac Volter Rodrigez odlučio je da se obračuna sa pedofilom koji je s*ksualno uznemiravao njegovu jedanaestogodišnju kćerku i zakazao sastanak s njim, pretvarajući se da se i dalje djevojčica s njim dopisuje. Kada ga je ugledao, pretukao ga je na ulici, a potom pozvao i policiju.

Pedofil je kasnije identifikovan kao German Akosta (29), a danima je uznemiravao Rodrigezovu kćerku preko poruka na "Vac apu" i ubjeđivao je da se sastane s njim, ali da nikako ne kaže s kim se nalazi. Akosta se nije nadao da će djevojčica sve da ispriča svom ocu.

Otkako je ispričala ocu šta se događa, on je nastavio da se dopisuje sa pedofilom.

"Kaži im da ideš da se nađeš sa prijateljem", napisao je Akosta, ne znajući da se dopisuje sa njenim ocem.

Slao joj je poruke sa s*ksualnom konotacijom i tražio da mu ona pošalje svoje slike u donjem vešu.

"Ja sam nevina", napisao je Rodrigez, praveći se da je jedanaestogodišnja djevojčica.

"To je super", rekao joj je Akosta.

Rodrigez je kasnije za medije rekao da je prvo dogovorio sastanak sa Akostom u njegovoj kući, ali da bi ga u tom slučaju sigurno ubio. Ipak, Akosta je kasnije promijenio plan i rekao da se nađu na ulici u naselju Vila Kresto u Buenos Ajresu.

Kada je Rodrigez vidio Akostu na ulici, odmah ga je udario pesnicom u glavu, a zatim prebio i pozvao policiju. Uslikao ga je tako krvavog i fotografije okačio na društvenu mrežu Fejsbuk. Takođe je uz njegovu fotografiju okačio i uslikane poruke koje je razmjenjivao sa djevojčicom.

"Ovaj čovjek je perverznjak. Slao je mojoj jedanaestogodišnjoj kćerki poruke i fotografije", napisao je Rodrigez na Fejsbuku.

I Rodrigez i Akosta su sada suočeni sa optužbama, ali nijedan od njih nije pritvoren. Rodrigez je optužen za nasrtaj na Akostu, a ovaj za s*ksualno uznemiravanje maloljetnice.

"Sve sam im pokazao i nije mi jasno zašto taj čovjek nije pritvoren. Takva osoba ne zaslužuje da šeta slobodno ulicama", rekao je Rodrigez.

Zakon u Argentini propisuje da će svako ko s*ksualno uznemirava maloljetnike, kako na internetu tako i putem poruka na mobilnom telefonu, biti suočen sa kaznom od šest mjeseci do godinu dana u zatvoru.

"Pošto su ga oslobodili, postoji rizik za društvo, jer može neko drugo dijete da uznemirava", upozorio je Hernan Navaro iz nevladine organizacije koja se bori protiv s*ksualnog uznemiravanja maloljetnika.

Navaro je rekao da se ovakva vrsta maltretiranja ne prijavljuje dovoljno u Argentini i da roditelji često nisu ni svjesni na koje sve načine predatori prilaze njihovoj djeci putem interneta i poruka na mobilnim telefonima.

"Roditelji misle ako djeca sjede pored njih da su bezbijedna. Ali djeca su potpuno sama na internetu", dodao je Navaro.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.