x

(FOTO) Sanja Stanković odradila generalku: Izvadila usne, isisala obraze i podbradak!

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Sanja Stanković bila je na remontu lica, prilikom čega je izvadila silikone iz usana, salo s obraza, kao i podbradak.

Nakon što je atraktivna plavuša raskinula lezbo-vezu sa Jovanom Tomić Matorom, koja se trenutno nalazi unutar Bijele vile u Šimanovcima, ona se riješila na radikalne promjene, a počela je od intervencija na licu.

- Sanja je izvadila materijal koji je imala u usnama i sada su joj usne prirodne. Pozabavila se i salom koje je imala u obrazima, a otklonila je i podbradak, koji ju je mučio. Sanja je sada neprepoznatljiva i sebi i drugima, ali komentari prijatelja i fanova su uglavnom pozitivni - kaže naš izvor.


Paparaco je uslikao Sanju ispred zgrade njene drugarice gdje sada boravi jer joj je potrebna njena pomoć nakon svih operacija koje je imala.

- Tačno je da sam imala sve te intervencije na licu. Do sada su zli jezici pričali kako sam sva plastična, a sada imaju još više povoda da me ogovaraju. Za sedam do deset dana idem na liposukciju da vadim višak sala, koji će ići u zadnjicu - rekla nam je iskreno Sanja.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.