x

(FOTO) Skandal neviđenih razmjera! Procurila prepiska Santane i Mirka Gavrića: Bora htio vezu sa Čolakom!

Lepi Mića iznio je ozbiljne tvrdnje na račun Bore Santane i rekao kako je zadrugar bio veoma prisan sa bivšim cimerom iz Bijele kuće Mirkom Gavrićem.

Na svom Instagram profilu, Mirko je objavio prepiske sa Borom, a na jednom od dopisivanje može se vidjeti zamagljeni video-prilog sa interesantnom porukom.

Ono što je još zanimljivo jeste što je Mirko zaokrižio dio gdje Santana spominje da će ući u istospolnu vezu i to sa Banetom Čolakom, kao što su to uradile Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora.


- Bora je snimio pjesmu koja se zove "Čokolada" i nije bio zadovoljan kako je istu otpjevao. Tražio mi je pomoć da ja isproduciram njegovo pjevanje i ponovo ga snimim! S obzirom na to da smo obojica znali da ulazimo u rijaliti dogovorili smo se da se vidimo i to ne u vrijeme koje se navodi u rijalitiju! Bilo je 20 minuta poslije ponoći. Donio je snimak svoje pjesme, kod mene bio ugošćen kao i svi drugi koje velikodušno primim u kuću i nakon sat i po vremena je otišao. Sljedeće prepiske nisam želio ovo da objavljujem, ali čujem da on mene i dalje psuje, vrijeđa i spominje u najružnijem kontekstu. Poslije ovoga... Žao mi je Borivoje! Ja više ne ćutim i ne trpim! A ti ćeš i za sinoćnje uvrede popiti još jednom tužbu! -napisao je Mirko.



(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ..............................­­­­­­w­­­w­­­w­­­.­­­b­­­u­­­z­­­z­­­7­­­0­­­.­­­c­­­o­­­m­­­