x

TIJESAN KUPAĆI

(FOTO) UHVAĆENI U AKCIJI: Bufon i njegova s*ksi supruga razmjenjivali nježnosti, a onda je golman ustao i pokazao koliko ga uzbudila!

Slavni golman Đanluiđi Bufon otputovao je u tople krajeve i prepustio se strastima sa suprugom ni ne sluteći da su im paparaci za petama. Toplo vrijeme - vrele strasti. To i ide jedno sa drugim. Dvoje fotografisanih u ljubavnom zanosu uvijek izazovu pažnju, a kada je u pitanju poznati fudbaler koji razmjenjuje nježnosti sa jednom od najzgodnijih žena na svijetu, to je već pravi bum!

Legenda italijanskog fudbala Đanluiđi Bufon i njegova prezgodna supruga Ilarija D' Amiko potpuno su se opustili na toplom Mauricijusu ni ne sluteći da su pod budnim okom paparaca. A fotografi su itekako imali šta da uslikaju.

Za razliku od prethodnog puta kada je ovaj par uhvaćen u eksplicitnim scenama na jahti, ovog puta su bili daleko pristojniji. Sve se završilo na nekoliko poljubaca i dodira, ali slavni fudbaler svakako nije ostao imun na čari svoje supruge. Toliko, da su mu gaće postale tijesne!

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.