x

(Foto) Veliki šok za sve: Evo ko je djevojka Marije Šerifović!

Već neko vrijeme, kako pišu mediji, Marija se viđa s jednom od najljepših srpskih žena s javne scene, koja je udata za sina velikog moćnika i uticajnog biznismena.

Ljubavni život najpopularnije domaće pjevačice Marije Šerifović oduvijek je bio intrigantan, naročito otkako je javno priznala da je naklonjena istom spolu. Ali pjevačica koja je Srbiji donijela pobjedu na Evroviziji 2007. godine uspješno je čuvala privatnost, i svoju i svoje partnerke. Sve do sada! Kako pišu mediji, Marija je već godinu dana u se.sualnoj vezi sa snajkom jedne od najbogatijih srpskih porodica.


Podsjećamo da je Marija prije izvjesnog vremena objavila sliku na svom "Instagram" profilu sa boljom polovinom kako se drže za ruke i šetaju ulicom.

- Počele su tajno da se viđaju već nekoliko dana nakon poznanstva. To u prvo vrijeme nikome nije bilo sumnjivo, jer oko Marije je uvijek bulumenta nekih prijatelja i prijateljica koji je prate svuda, a gospođa je već godinama u sretnom braku s nasljednikom moćne dinastije. Tako je prvih nekoliko mjeseci sve bilo vrlo opušteno i za njih i za okolinu. Ali, kako je vrijeme prolazilo, postajale su sve nesmotrenije - otkrio je izvor blizak Mariji i dodao da je izvjesna dama uvijek na Marijinim koncertima imala specijalno mjesto u VIP loži, što je svima bilo sumnjivo.


- Marija i snajka su nekoliko puta viđene u poznatim beogradskim restoranima, držale su se za ruke, bilo je tu nježnih dodira, poljubaca. Naravno, neko ih je uslikao, pa su fotografije njihovih intimnih trenutaka, kad su mislile da ih niko ne gleda, ubrzo počele da se šeruju. Sad skoro pola Beograda ima te fotke u svojim telefonima - rekao je sagovornik jednog dnevnog lista svojevremeno.



Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.