x

Fotografije para koji je u braku 47 godina postale viralne i primjer istinske ljubavi

Fotografije para koji je u braku 47 godina i koji je dva puta pobijedio karcinom, postale su viralne i primjer istinske ljubavi. Ljubav između 70-godišnjeg Marvina Brewingtona i 67-godišnje Wande Berwington fotoaparatom je ovjekovječila njihova kćerka Amber Robinson, koja se bavi fotografisanjem vjenčanja.
 
Na Instagramu su oduševile više od 7.000 ljudi. 

``Da budem iskrena, često nakon vjenčanja razmišljam o danu, sedmicama ili godinama koje slijede nakon vjenčanja. Zato danas s vama dijelim fotografije koje pokazuju kako godine nakon vjenčanja izgledaju kada postoji istinska ljubav. Ovo su moji roditelji, u braku su 47 godina, dva puta su pobijedili rak. Odgojili su dvije kćerke. Zajedno su bili siromašni i bogati. Hranili su, štitili i savjetovali brojne izgubljene duše. Tako sam ponosna što ih nazivam mamom i tatom. Oni su stalni podsjetnik da je vjenčanje samo jedan dan, ali da je brak zauvijek. Ako ste jedan od milion zaljubljenih ili možda jedno od milion slomljenih srca koje treba podsjetnik da je ljubav vječna, voljela bih da ovo podijelite kako bi moji roditelji znali da su inspiracija svima koji žele, vjeruju ili su zaljubljeni``, napisala je Robinson. 

 

Fotografkinja je priznala da nije uvijek bila oduševljena zaljubljenošću svojih roditelja te je njoj i njenoj sestri bilo odvratno gledati kako se njihovu roditelji stalno grle i ljube. 



``Odrastale smo i uz realnu sliku ljubavi – moj otac ima multiplu sklerozu i dva puta je preživio rak prostate, a majka mu je bila podrška``, navela je Robinson. 

 

Marvin i Wanda su se upoznali 1968. godine na Livingstone koledžu u Salisburyju. Marvin je bio fudbalska zvijezda i najveći zavodnik, dok je Wanda bila sramežljiva djevojka iz malog planinskog grada, ali mu je zapela za oko. Vjenčali su se 1970. godine, a zatim 10 godina borili s neplodnošću.

 

Izvor: klix.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.