x

Frajeri su najčešće ljubomorni zbog ovih pet stvari…

Neke stvari na koje su muškarci u vezama ljubomorni neće vam biti nimalo logične. I njih ponekad muče nesigurnosti, a evo na što su najčešće ljubomorni.

#1 Vaše prijateljice

Dok su neki od samog početka veze ljubomorni na vrijeme koje provodite s prijateljima, kod drugih se ta ljubomora može pojaviti tek kasnije. Naravno, postoje i oni kojima takva druženja nimalo ne smetaju, ali pojedina istraživanja su pokazala da su partneri zaista ponekad ljubomorni na ljude s kojima provodite puno vremena.

#2 Kolege s posla

Ova vrsta ljubomore najčešće se javlja zbog nepoznavanja ljudi s kojima radite pa ih često doživljavaju kao nevidljivu prijetnju.

#3 Vrijeme koje provodite u teretani

Za njega je to mjesto na kojem se mišićavi Apoloni prešetavaju po dvorani i umjesto da vježbaju, nabacuju se upravo vama. Ako imate i ličnog trenera, ljubomora vašeg partnera mogla bi biti još izraženija. No umjesto da odustanete od vježbanja, radije i njega nagovorite na odlaske u teretanu.

#4 Društvene mreže

Pogotovo ako puno vremena provodite na njima. Uznemiriti ga mogu i kasnovečernje poruke ili pozivi, čak i ako vas zove samo kolegica da vam javi da sutra neće doći na posao ili najbolja prijateljica da vam ispriča šta joj se upravo dogodilo.

#5 Vaš hobi

Ako ste maksimalno posvećeni svom hobiju i svaki slobodan trenutak provodite uživajući u njemu, vaš partner bi mogao pokazati znakove ljubomore jer će se vjerovatno osjećati kao da te aktivnosti kradu “vaše vrijeme”.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.