x

ispričala koje gadosti su joj radili

Franjo me je gurnuo i izgubila sam bebu: Prva bolna ispovijest Matee, Osmakčićeve bivše djevojke!

Ime Matee L. iz Zagreba u žižu javnosti došlo je tokom trajanja rijalitija "Zadruga", kada se Marko Osmakčić obratio svom ocu Franju riječima da "uradi postupak kao sa Mateom L. 2016. godine u Zagrebu, pa će biti pametna i priželjkivati ab.rtus u osmom mjesecu", a nakon što je saznao da je njegova tadašnja partnerka Viktorija Mitrović ostala trudna.

Nakon što je Franjo Osmakčić izrežirao sopstvenu smrt kako bi na prevaru izveo svog sina iz rijalitija "Zadruga", pojavile su se i informacije da je Markov otac glavni krivac za to što je Matea izgubila bebu neposredno pred porođaj, a što je on u video-obraćanju sa sinom nakon skandala demantovao.


Ipak, Kurir Stars je došao do tajanstvene Zagrepčanke Matee, koja je duboko uznemirena zbog toga što se njeno ime pojavilo u javnosti. Ona je odlučila da otkrije cijelu istinu o svom odnosu sa Osmakčićima, ali nas je iz straha za ličnu bezbijednost zamolila da ne spominjemo njeno puno prezime, kao i da ne objavljujemo njenu fotografiju. Matea je već duže vrijeme u ozbiljnoj vezi, koju će uskoro krunisati i brakom, a izbrisala je i sve svoje društvene mreže kako je niko ne bi povezao s bivšim dečkom i njegovim ocem, od koga je trpjela, kako je rekla, višemjesečnu torturu, što je rezultiralo i gubitkom bebe, piše Kurir.


- Ovo je prvi i posljednji put da govorim o Marku i Franji. Na Osmakčiće sam zaboravila i krenula dalje, ali sam nedjeljama loše zbog toga što sam pomenuta u "Zadruzi". Ne mogu da se smirim, jer me njih dvojica svojim lažima i pominjanjem podsjećaju na ono što mi se desilo prije šest godina. Vodim povučen život, pred udajom sam za čovjeka kojeg volim i koji mi je pomogao da prevaziđem sve traume. Posebno su me pogodile Franjine riječi o meni sa onog video-snimka sa Markom, te želim da ga demantujem i ispričam šta se tačno dogodilo. Želim da pružim podršku i Viktoriji, znam kroz šta prolazi i kako joj je. Za nju je najbolje da tog bijednika više nikada ne vidi u životu. Njih dvojica su spremni na sve - započela je priču Matea i nastavila:


- Sa Markom sam se upoznala kada je dolazio u Zagreb. Odmah smo se svidjeli jedno drugom, pa smo započeli vezu. Tada je trenirao tenis. Bila sam mu velika podrška. Pričao mi je da se tenisom bavi zbog ambicija svog oca, a da on ima druge planove u životu. Bili smo jako mladi, ali smo počeli da planiramo zajednički život. Marko se oduvijek plašio oca. Ja zbog škole nisam htjela da se preselim u Švajcarsku, pa smo bili u vezi na daljinu. Marko je skoro svakog vikenda dolazio u Zagreb. Ipak, problemi su nastali kad je Franjo počeo da me zove i da mi prijeti da ostavim Marka. Govorio je da je zbog mene sve lošiji u tenisu i da od njega neću vidjeti ni euro. Govorio mi je da je provalio moj plan i da preko Marka neću doći do para, što je glupost - ističe Matea.


Ona se ubrzo požalila dečku, koji se bio suprotstavio ocu.

- Rekla sam Marku da me Franjo stalno zove i piše i da mi prijeti. Marko se tada ozbiljno posvađao sa ocem. Tada mu je i saopštio da više neće da se bavi tenisom i da želi da ostane sa mnom ovdje u Zagrebu. Potukli su se, nekoliko mjeseci nisu razgovarali. Franjo je mene gledao kao glavnog krivca za prekid Markove karijere i loše odnose u njihovoj porodici - kaže Zagrepčanka.

Tada je, po njenim riječima, za nju počeo pravi pakao.


- Dobijala sam svakodnevne prijetnje od Franja. Pisao mi je poruke da ostavim Marka i da će me izbrisati s lica zemlje, da sam ja kriva što Marko neće postati novi Federer, jer je bolji igrač od njega. Žalila sam se Marku, ali smo zbog svega počeli da se često svađamo. Kad sam kasnije saznala da sam ostala trudna i kad sam mu to saopštila, za mene je počeo pakao. On se tada jako promijenio prema meni, rekao mi je da ne želi da ima dijete i da idem da ab.rtiram. Ja za to nisam htjela da čujem, pa se Marko spakovao i otišao za Švajcarsku. Tad se pomirio s njim, a prijetnje su postale još češće. Pisao mi je da je zbog mene ostavio tenis i porodicu, a da sad hoću da ga zadržim i preko kopileta. Poslije toga sam promijenila i broj, ali mi je Franjo mjesec dana pred porođaj došao na vrata. Vrijeđao me je i zahtijevao da odmah idem na ab.rtus. Gurao me je s vrata i ja sam i pala. Vrištala sam i zvala pomoć. Tad se uplašio i pobjegao i od tada ga nisam vidjela. Bila sam jako uplašena, ali nisam htjela ništa da prijavim niti da idem u bolnicu. Poslije nekoliko dana sam jako prokrvarila i izgubila dijete, vjerovatno od stresa i straha, ne znam ni sama. Liječila sam se godinama od anksioznosti i posjećivala psihijatra. Zaboravila sam na njih do sada. Ne želim više nikada da me niko spominje s njima u bilo kom kontekstu - završila je potresena Matea svoju ispovijest.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.