x

Furla Shop u BBI Centru - mjesto za kojim žudi svaka dama: Torbe koje će postati vaš zaštitni znak!

Torbe u savremenom vremenu su dobile potpuno novu ulogu u životu svake emancipovane žene, pa ne iznenađuje činjenica da su postale najvažniji ženski dodatak. Furla Shop koji se nalazi u tržnom centru BBI (na prizemlju) obiluje torbama sa veoma visokim kvalitetom, jedinstvenim stilom i prefinjenim dizajnom.

Furla Shop se može pohvaliti najboljim izborom torbi u gradu, različitih boja, veličina i oblika koji će zadovoljiti sve ukuse klijenata, kao i brojnim iznenađenjima koja svaki put nanovo oduševe klijente.

 

Furla Shop je pravo mjesto za vas ukoliko želite biti u korak sa vremenom, a da ćete pri tome biti zadovoljni kako kvalitetom, tako i cijenom. 

 

Izvedba svih torbi u Furla Shopu dovedena je do savršenstva. Vođeni nastojanjem da zadovolje želje, interese i potrebe pojedinačne osobe koja traži svoju idealnu torbu, Furla Shop nudi moderne, jedinstvene, egzotične, večernje ili dnevne, trendovske klasične ili pak poslovne torbe.

 

U Furla Shopu u BBI centru možete pronaći sve torbe sa fotografija, te Furline i Cavalli Class torbe, kao i bunde od prirodnog krzna. Također tu je Furlin asortiman: naočale. neseseri, novčanici, nakit, marame...

 

Iz Furle najavljuju da će uskoro otvoriti i novu poslovnicu u centru Sarajeva. Iznas, u našoj galeriji, pogledajte fotke nekoliko Furlinih i  Cavalli Class torbica sa kojima je pozirala Hayatova TV urednica i voditeljica Mirza Vranj.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.